PIXI GLOW TONIC

Afgelopen woensdag 14 februari was ik uitgenodigd op het Babassu Skin Gym event. Na afloop van dit gezellige event kregen we een goodiebag hierin zat de Pixi Glow Tonic. Ik had al veel positieve verhalen gehoord over dit product. En kon dan ook niet wachten om hem te gaan testen. 

Over Pixi
Het make-up en skincare merk Pixi is ruim 10 jaar geleden gelanceerd door Petra Strand, die het met ruim 20 jaar ervaring als make-up artist en productontwikkelaar tijd vond voor een eigen, pure beautylijn. In een flagship store in London, lanceerde Petra de eerste producten en nu jaren later is Pixi super populair. 
De Pixi producten staan bekend om hun puurheid en het creëren van een gezonde, glowy skin, alsof je een nacht goed geslapen hebt. Met een carrière en een druk gezin met 4 kinderen wist Petra als geen ander hoe het is om weinig tijd voor jezelf te hebben en ontwikkelde daarom multitasking producten met innovatieve formules en plantaardige, heilzame ingrediënten.


De missie van Pixi is de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw naar voren te halen en ervoor zorgen dat ze eruit zien als zichzelf, maar dan nét een beetje beter.  
Alle Pixi producten zijn cruelty-free en niet getest op dieren!

De Pixi Glow Tonic

De Pixi Glow Tonic is een alcohol vrij toner met o.a. glycolzuur die de huid exfolieert en zuivert. De tonic is ook voorzien van Ginseng, dat de bloedsomloop verbetert en energie geeft. Aloë Vera kalmeert en hydrateert de huid. De tonic verwijderd dode huidcellen, versnelt de celvernieuwing en balanceert, geneest en kalmeert de huid. En zorgt daarmee voor een stralende en gezonde huid. Het is geschikt voor alle huidtypes.

Ik gebruik de Pixi Glow Tonic nu 5 dagen na het reinigen van mijn gezicht in de avond. Na deze 5 dagen merkte ik al verschil. Mijn porien rond mijn neus waren kleiner, mijn huid straalde meer en zag er minder dof uit. Ook voelde mijn huid heerlijk zacht aan. Ik gebruik het niet rond mijn ogen omdat hier de huid gevoelig is. Ik ben heel benieuwd wat het resultaat is op langer termijn. Mocht je hem ook gaan proberen. Vergeet dan niet je huid goed te beschermen met een zonnebescherming omdat je een product gebruikt wat de huid exfolieert. Hierdoor is de huid gevoeliger voor UV-stralen ook in de winter!

15 ML: €5,00
100 ML: €15,00
250 ML: €23,50

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig