BABASSU INTRODUCEERT SKIN GYM

Op 14 februari had ik een event van Babassu. Daar lieten ze ons kennis maken met het Skin Gym programma.
 Dit was op een prachtige locatie namelijk YogaFest studio in Amsterdam Westerpark. 

De 5 minute work out voor stevigere gezichtsspieren en strakkere contouren.

Waarom sloof je je uit in de sportschool, maar laat je de meest zichtbare spieren zomaar verslappen? Doe mee met de Babassu Skin Gym en 'keep your face fit'. Meedoen is heel gemakkelijk en kost je slechts 5 minuten per dag. Doe de dagelijkse work out waar en wanneer je maar wilt: thuis, op werk, in de auto of voor de tv. Zijn jullie benieuwd geworden lees dan vooral verder.

Babassu introduceert een total work out voor de mimische spieren in het gelaat en de hals, die samen zorgen voor stevigere gezichtsspieren en scherpere contouren. Babassu Skin Gym kun je altijd en overal doen: thuis, op werk, in de auto of voor de tv. In combinatie met de juiste voeding, supplementen, gezichtsbehandelingen en skincare is Babassu Skin Gym onmisbaar in een totaalprogramma voor ‘healthy aging’.

Is het niet raar dat we wel ons lichaam trainen en niet ons gezicht? De mimische gezichtsspieren beïnvloeden de gezichtsuitdrukkingen en zijn fijner van structuur dan lichaamsspieren, waardoor er sneller rimpels en lijntjes ontstaan. Training van deze spieren is essentieel om verslapping tegen te gaan. Babassu Skin Gym richt zich effectief op vier zones: het voorhoofd en de ogen, kin en hals, de mond en de wangen. “Skin Gym is een natuurlijk alternatief voor botox en fillers”, aldus Babassu ‘skinstructor’ Mila. “Het werkt gericht tegen de welbekende fronsrimpels, onderkin en kraaienpootjes rondom de ogen. Door dagelijks je gezicht te trainen versterk je de spieren aanzienlijk en stimuleer je de doorbloeding. Met als resultaat een jeugdigere uitstraling en een mooie gezonde glow.”

MASTERCLASS
Op de website SkinGym.nl vind je verschillende oefeningen. Via korte, heldere video’s legt de Babassu skinstructor Mila uit hoe je zelf op elk gewenst moment van de dag je gezicht kunt trainen. Door je aan te melden voor de Skin Gym-nieuwsbrief ontvang je wekelijks nieuwe oefeningen en handige tips. Dit is helemaal gratis. Babassu organiseert ook regelmatig Skin Gym Masterclasses op locatie en je kan een privé sessie boeken met de Babassu skinstructor mocht je dat fijner vinden. 

Vanaf nu kan iedereen zich gratis inschrijven en ontvang je regelmatig de nieuwste oefeningen. 
www.skingym.nl

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig