OOTD: AYE AYE CAPTAIN

Vandaag heb ik voor jullie weer een outfitpost. Woensdag is mijn vaste vrije dag en ik zorg er dan altijd voor dat ik iets leuks in plan. Zo heb ik ook eventjes wat tijd voor mezelf. Want geloof me als mama van een bijna 1,5 jarig meisje schiet dat er nog wel eens bij in. 
Woensdag middag had ik dan ook afgesproken met Romy om samen outfit foto's te maken.  Het duurde eventjes voordat we een leuk plekje hadden gevonden. Maar uiteindelijk kwamen we terecht bij de Brede Haven. Het zonnetje scheen prachtig langs de grachten panden heen wat hele mooie foto's heeft opgeleverd. 
Zoals jullie weten van mijn foto's van Instagram ben ik niet vies van een luipaard printje. Zo heb ik al een fluffy luipaard jas, maar toen ik deze broek tegen kwam moest ik hem hebben. Veel mensen vinden het lastig te combineren maar ik niet. Ik zorg altijd dat ik luipaard print combineer met iets rustigs. Zoals bijvoorbeeld deze roze trui maar ik vind hem ook erg leuk met een zwart/wit gestreepte top. 
 
 
Pet: Thewildbabes | Trui: H&M | Tas: Gucci | Broek: My-Jewellery | 
Armbandje naam: Instagram ByLi.Ly | Armbandje hartje: Cadeau | 
Schoenen: Sacha Shoes | Ketting steen: Forever 21 | Ketting ID: Fendi |
 Oorbellen: Louis Vuitton

Fotografie door Romy

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig