YVES ROCHER ELIXIR JEUNESSE REVIEW

Vervuiling, UW-stralen, vermoeidheid, stress er zijn veel factoren die het proces van huidveroudering versnellen. De nieuwe lijn van Yves Rocher genaamd Elixir Jeunesse helpt om de vervuiling op jouw huid tegen te gaan. Het biedt een doeltreffende en plantaardige oplossing om de huid te herstellen en te beschermen tegen alle schadelijke invloeden. Het bevat 90% natuurlijke bestanddelen en 0% minerale oliën, siliconen en parabenen.
De Elixer Jeunesse-lijn bevat 6 producten die een anti-aging werking hebben. Nu ben ik pas 25 jaar maar ik vind dat je hier niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. De producten ruiken ten eerste echt heerlijk! Een beetje komkommer achtig maar dan met iets zoets erdoor heen. Het zorgt voor een minder vermoeide blik. Iets wat ik wel kan gebruiken als jonge moeder. Ik ben altijd opzoek naar producten die mijn huid laten stalen. 

De werking van Elixir Jeunesse komt voort uit de kracht van het ultrageconcentreerde Aphloia-extract. De Aphloia plant is afkomstig uit Madagaskar en heeft herstellende eigenschappen. Het beschikt immers over het vermogen om haar schors helemaal zelf te vernieuwen. Tijdens dit proces wordt de plant niet beschadigd.
Het ultrageconcentreerde Aphloia-extract bestrijdt de schadelijke factoren op twee manieren. Eerst beschermt het de cellen in de huid tegen luchtvervuilende stoffen en verbetert het de levensvatbaarheid van de cellen. Daarnaast helpt het extract de collageenvezels in de huid te herstellen, wat huidveroudering tegengaat. 

De Elixir Jeunesse-producten vrij van parfum, bevatten ze geen minerale olie-, siliconen en parabenen en bestaan ze voor 94% uit natuurlijke bestanddelen. De verpakkingen- en flacons van de producten zijn ook recyclebaar. 
Double Action Essence serum
 Dit serum heeft een dubbele werking. Het maakt de poriën vrij, waardoor de huid niet verstikt en direct minder vermoeid oogt. Ook laat het de huid stralen. Een paar druppels uit het pipet zijn al genoeg. Ik merkte al direct resultaat mijn huid was hersteld en had een natuurlijke glow. Een klein beetje is al genoeg van dit serum om je hele gezicht ermee te kunnen insmeren. Het voelt heerlijk verkoelend op de huid. Ik gebruik het als extra hydratatie onder mijn dag en nacht verzorging.

Micellaire reinigingsgel 
Het ontgift en verwijdert make-up in één handeling. De frisse en hydraterende formule verwijdert gemakkelijk mijn make-up. Deze reinigingsgel breng je aan op gezicht en hals met behulp van een watje, door zachte, gladstrijkende bewegingen.
Reviver oogroller
Wallen en donkere kringen worden dankzij de Reviver oogroller veel minder zichtbaar. Mijn oogopslag straalt meer. Dit komt door de frisse gelformule en drie balletjes die strijken de gelaatstrekken weer glad voor een wakkere blik. Ook de fijne lijntjes en rimpels rond de ogen minderen na een tijdje. De Reviver oogroller breng je best 's morgens en 's avonds aan, nadat je de Elixir Jeunesse verzorging hebt aangebracht. Het voelt heerlijk verkoelend aan door de balletjes. 
Restructuring care dagcrème
Na het aanbrengen van het Double Action Essence serum, volgt de Restructuring care dagcrème. De gel crème die je iedere ochtend op het gezicht aanbrengt, beperkt de schadelijke effecten door vervuiling. Ook hersteld het de huid en maakt het heerlijk zacht. Het ruikt heerlijk zoals alle producten in deze lijn en trekt snel in.

Sleeping care nachtcrème
Met de sleeping care herstel je de huid terwijl je slaapt. Deze gel crème zorgt dat de trekkerige en gevoelige huid vermindert. Mijn huid is s'ochtends heerlijk zacht en voelt verzorgd aan geen droge plekjes meer te bekennen.   

De Elixir Jeunesse productlijn vind ik echt een aanrader! Het serum en de oogroller zijn mijn favoriet. Door deze producten merk ik zichtbaar verbetering van mijn huid. Ook heeft Yves Rocher vaak aanbiedingen waardoor je deze fijne producten met 50% korting kunt kopen.  

Micellaire reinigingsgel: €11,90
Reviver oogroller: €24,90
Double action essence serum:  €35,90
Restructuring care: €35,90
Sleeping care: €35,90

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig