YVES ROCHER PINK MANTRA

Vorige week kreeg ik een prachtig pakketje binnen van Yves Rocher. Zij hebben altijd de mooiste pers pakketjes! Er zaten ingrediënten in voor een heerlijke 'Healty Beetroot Latte' te maken. En ook de nieuwe collectie genaamd 'Pink Mantra'. Deze bestaat uit vijf nagellakjes, vijf lipsticks en een highlighter. Benieuwd geworden naar deze collectie kijk dan snel verder.
Yves Rocher komt met vijf nieuwe Rouge Vertige lipsticks in limited edition. Zo kun je zelf een eigen roze look creëren. Ik krijg al helemaal zin in de lente bij het zien van deze collectie jullie ook? De collectie bestaat uit 5 mantra's. Speels, stralend, gepassioneerd, rebels en romantisch. Stralend roze kleuren in een zachte en voedende formule met Kersenolie. Ze glijden heel gemakkelijk over de lippen.

Rose 01: een naturel roze met rebelse uitstraling
Rose 02: een subtiel roze voor de romantische ziel
Rose 03: een zoet roze voor een schalkse blik
Rose 04: een purperroze voor de gepassioneerde geest
Rose 05: een framboosroze voor vurig temperament
Van links naar rechts zie je kleur 1 t/m 5. 
 Ik vind de kleuren 1 en 2 helaas te weinig pigment afgeven. Ze maken mijn lippen heel erg bleek en accentueren de velletjes op de lippen. Hier ben ik persoonlijk niet zo'n fan van. Maar over de kleuren 3,4 en 5 ben ik heel erg te spreken. Ze geven een prachtige roze kleur af die helemaal past bij het roze thema. Door de Kersen olie voelen mijn lippen heerlijk zacht en de kleur blijft ook een paar uur zitten. Mijn favoriet is kleur 3 dit is een alledaagse roze kleur die overal bij past.
De Pink Mantra Nagellak bevat vijf roze tinten. Ze matchen qua kleur bij de lipsticks. Ze glanzen mooi en de formule bevat Elemihars. Door het brede kwastje is de nagellak makkelijk maar nauwkeurig aan te brengen. Het heeft wel 2 laagjes nodig om goed te dekken. Daarna blijft het met base en top coat zo'n vijf dagen zitten. Bevat geen tolueen, formaldehyde, kamfer en ftalaten.
Zie er deze lente goed uit met 'Pink Mantra' Highlighter Poeder! De glanzende rozetinten vangen het licht en geven je teint een mooie glow. Breng beetje per beetje aan om het gezicht te modelleren en een rozige, stralende gloed te creëren. Bevat 0% parabenen. 

Rouge Vertige lipstick: 15,90
Nagellak: 5,90
Highlighter poeder: 22,90
Tot en met 5 maart ontvang je 50% korting op deze collectie.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig