YVES ROCHER PURE LIGHT FOUNDATION

Yves Rocher komt met een nieuwe foundation genaamd de Pure Light Moisturizing Nude Foundation. Het beloofd de huid niet uit te drogen. Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Yves Rocher. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze foundation.
Pure Light foundation combineert de lichte formule van een nude foundation met de hydraterende kracht van een verzorgende crème. Eindelijk is er een nude foundation die de huid niet uitdroogt. De lichte formule zonder verzwarend effect vervaagt direct, zodat de teint er heel naturel en perfect 'onopgemaakt' uitziet. Dit vind ik ideaal zo krijg je geen pancake effect. Zelfs mijn sproetjes komen er nog een beetje doorheen.
Yves Rocher ontwikkeld een formule met Cellulair Water van Edulis; een exclusieve werkstof van Yves Rocher zelf, die geteeld wordt op hun velden in Frankrijk. De foundation voelt heerlijk zacht aan op de huid en smeert makkelijk uit. Een groot pluspunt is het pipet hierdoor kun je precies de goede hoeveelheid foundation uit het flesje krijgen. Je hebt maar een heel klein beetje nodig. En het werkt ook nog eens heel hygiënisch.
Ik heb een hele lichte huid. De foundations in de drogist zijn zelfs voor mij vaak nog te donker of te gelig. Ik heb daarom de aller lichtste kleur gekregen om te testen dit is de kleur Rose100. Het blijkt de perfecte match voor mijn huid. Verder bestaat het uit 96% natuurlijke bestanddelen en bevat het 0% alcohol, parabenen en siliconen. Zelfs over de verpakking is nagedacht. Het karton is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

In totaal hebben ze 12 kleuren met verschillende ondertonen. Van licht tot donker. De pure light foundation is nu online en in alle winkels verkrijgbaar. Een echte aanrader als je houdt van een lichte en luchtige foundation. 

19,90

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig