GRAHAMS FACIAL GEL CLEANSER & LIP BALM

De nummer 1 op het gebied van producten in Australië is het merk Grahams. Alle Grahams producten zijn zeer zorgvuldig samengesteld, vrij van parabenen, glutenvrij en hypo allergeen. En het belangrijkste van alles niet getest op dieren!
 De beste lip balm die ik ooit heb geprobeerd! Het is een hele fijne lipbalsem met de beste ingrediënten voor de verzorging en het voeden van de lippen. Grahams Lip Balm bevat het extract, de olie en de boter van de zonnebloem; deze staan bekend om de sterke vochtinbrengende, verzachtende en helende kwaliteiten. De bijenwas in de Lip Balm is zeer uniek en is als essentieel vetzuur geclassificeerd. Verder bevat het een hoog gehalte vitamine E, A, C en D. Vitamine A en E hebben een positief, verjongend effect op alle huidcellen. Als laatste zorgt de organische calendula voor een antibacterieel/viraal/schimmel effect en desinfecteert en behandelt schrale huid.
Kan zo vaak gebruikt worden als wenselijk.
99% Organisch
100% Gluten vrij
Verrijkt met vitamines
Ingrediënten 
Organic Sunflower Oil, Organic Beeswax, Organic Coconut Oil, Organic Vanilla Flavor, Vitamin E, Organic Rosemary Extract, Organic Calendula 
Grahams Daily Facial Gel Cleanser reinigt en zuivert de huid. Deze face wash bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die oneffenheden verhelpen, de poriën reinigen en de huid kalmeren. Het verwijdert ook overtollige oliën en al mijnmake-up (ook waterproof mascara). Met groene thee, Aloë Vera en komkommer, zonder parabenen, alcohol en sulfaat. De gel komt in een handig pompje. Dit werk heel hygiënisch. Na een week zijn mijn poriën zichtbaar verkleind en onzuiverheden verdwenen. 

Gebruik
Maak je gezicht en handen nat met warm water. Giet de cleanser in je handen. Masseer het zachtjes in je huid, met ronddraaiende bewegingen. Maak schoon met lauwwarm water en droog met een handdoek.

Ingrediënten 
Purified Water, Aloe Barbadensis, Cocamidopropyl betaine, C14-16 alpha olefin sulfonate, Betaine, Phenoxyethanol (and) Caprylyl Glycol, Sodium Phytate, Hydrolyses Silk, Panthenol, Tocopheryl acetate, Cucumis Sativus (Cucumber extract), Camellia sinensis (Green Tea Extract).

Ik ben dol op natuurlijke producten. Dit merk is dan ook zeker een grote aanrader! Grahams heeft nog meer fijne producten. Dus neem zeker is een kijkje op hun site. Ik heb namelijk ook veel goede verhalen gehoord over de eczeem creme. Het is te koop online en bij Holland & Barrett (voorheen de tuinen).

Daily Facial Gel Cleanser: €15.99
Organic Lip Balm Vanilla: €9.99

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig