MIJN ONMISBARE TAS

Een onmisbare tas voor mij als moeder is een rugzak. Ik sleep altijd zoveel spullen mee dat een handtas vaak te klein is. Mijn favoriet is de Herschel Little America Mid Volume in de kleur black/tan. Doordat hij zwart is past hij overal bij! 

De tas heeft een groot hoofdvak met een gevoerd laptopvak waar een 13" laptop in past ideaal! Verder zitten er aan de zijkanten van het hoofdvak kleine steekzakken. Het hoofdvak sluit met een trekkoord en een flap met twee kunstleren gespen. De gespen hebben magnetische knoopjes waardoor deze snel en makkelijk te sluiten zijn. Het voorvak van de tas heeft naast gespen ook een verborgen ritssluiting en is voorzien van een handige keycord. Hoe vol ik de tas ook doe hij blijft comfortabel doordat de schouderbanden en het rugstuk gewatteerd zijn. 

Mijn Herschel rugtas komt van THEBAGSTORE. Hier krijg je levenslang fabrieksgarantie, gratis verzenden, gratis retourneren binnen 100 dagen en ook werd mijn tas heel snel geleverd. Een echt aanrader!

Wat is jullie onmisbare tas?

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig