PIXI DOUBLE CLEANSE

Vorige week woensdag was ik aanwezig op het Pixi event in Amsterdam. Daar kregen we een presentatie van de nieuwe collectie door Amanda Bell. Zij is al ruim 15 jaar de rechterhand van Pixi founder Petra Strand en nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe collecties, kleuren en producten. Als make-up artist werkt zij voor bekende reclamecampagne, films, fashionshows, music videos en reportages voor o.a. Grazia, Vogue, Glamour, Marie Claire en Elle. Haar werk kenmerkt zich door een lichte 'flawless' stijl die de jaren letterlijk laten vervagen. 
Vandaag laat ik de Double Cleanse zien deze kregen we mee in de goodiebag. De Pixi Double Cleanse is een unieke 2-in-1 cleanser dat aan de ene kant een vaste cleansing olie en aan de andere kant een luxe cleansing crème bevat.
Stap 1 - Solid Cleansing Oil
Een reinigingsolie die make-up, zonnebrandcrème en vuil verwijdert. Deze olie is voorzien van vitamine E, dat de huid beschermt en voedt, camellia olie dat rijk is aan omega en heel voedend is en teunisbloemolie dat geneest en hydrateert.

Step 2 - Cleansing Cream
Een luxe reinigingscrème die de huid reinigt en verzorgt en klaarmaakt voor de volgende stap in je avondroutine. Deze cleansing crème bevat vitamine C, dat de aanmaak van collageen bevordert en beschermt, een peptide complex dat fijne lijntjes vermindert en arginine dat de celvernieuwing en elasticiteit verbetert.

Breng een kleine hoeveelheid van de solid cleansing olie aan op een droge huid en masseer deze even goed in. Verwijder dit vervolgens met (een washandje) met lauw water. Breng daarna een kleine hoeveelheid van de cleansing cream aan op de huid, masseer deze ook even goed in en verwijder met een vochtig washandje.

Mijn huid voelt heerlijk zacht, schoon en fris aan. Mijn favoriet is de olie kant deze zorgt ervoor dat echt alle viezigheid en make-up resten van mijn gezicht zijn verdwenen. Als hij op is ga ik hem zeker opnieuw aanschaffen.

Het is vrij van parfum en parabenen. 
Alle Pixi producten zijn cruelty-free en niet getest op dieren! 

2x 50 ml 31,00
te koop via babassu

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig