MOLTON BROWN ORANGE & BERGAMOT EVENT + REVIEW

Vandaag review ik voor jullie de vernieuwde Orange en Bergamot lijn van Molton Brown. Afgelopen maandag was ik bij het event aanwezig in het Kimpton de Witt hotel in Amsterdam. Hier werden we ontvangen in een prachtig aangekleden hotel suite op de 6de etage. Met een heel groot dakterras en uitzicht over de stad. Werkelijk overal was over nagedacht. De aankleding, de geur, presentatie, lekkere hapjes en drankjes. Ik ga jullie wat foto's laten zien van het event zodat jullie de sfeer ook kunnen proeven.
De Molton Brown Orange & Bergamot lijn is geïnspireerd op het vleugje bitter van sinaasappelbomen die de levendige straten en koninklijke binnenplaatsen van Sevilla kenmerken. Vol met verfrissende tonen van neoli, sinaasappel en bergamot. Orange & Bergamot is een levendige, pittige en onmiskenbare combinatie van bergamot als bloemige topnoot, zoete neroli-olie in het hart en warme muskus en sinaasappelextract als basis. Deze zonnige collectie is sinds jaar en dag de absolute bestseller en meest uitgebreide lijn van Molton Brown. Ook hier blijkt weer de passie van het merk voor de mooiste geuren en ingrediënten. Het is een echte zomerse geur. Helemaal mijn ding!
Tijdens het event kregen we een heerlijke handmassage met de nieuwe producten. Ik ben heel erg onder de indruk van de kwaliteit van de producten. Zo rook ik aan het einde van de dag nog steeds de heerlijke geur op mijn handen. Ik geef toe ze zijn aan de prijzige kant maar dit vind ik het echt waard! Zeker omdat je maar heel weinig nodig hebt van de producten, ze werken erg zuinig in gebruik. De parfum lijkt me ook echt heerlijk zeker voor de aankomende lente.

Deze collectie is speciaal voor moederdag helemaal vernieuwd. Hij bevat een Eau de Toilette, Radiant Body Polisher, Radiant Bathing Oil en Radiant Body Oil. Het is verkrijgbaar vanaf april 2018. In Nederland o.a. bij Bijenkorf, Skins Cosmetics en Babassu.


Radiant Bathing Oil: 200 ML 49

Radiant Body Oil: 100 ML 49
www.moltonbrown.com

parfumeurs. Iedere Molton Brown creatie is een heerlijke ervaring.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig