GARNIER LOVING BLENDS KOKOS MELK & MACADAMIA

Ik heb heel leuk nieuws wat ik met jullie wil delen. Je hebt het misschien al op mijn Instagram voorbij zien komen. Maar ik ben de nieuwe gastblogger van maycate.com. Hier schrijf ik 2x in de maand een review van een leuk event, make-up of van skincare producten. Mijn eerste review over de Garnier Loving Blends Kokos Melk & Macadamia lijn staat nu online. Hier een kleine samenvatting.
Nieuw van Garnier is de Loving Blends Kokos Melk & Macadamia lijn. Deze is speciaal  voor de droge huid en voor normaal tot droog haar. De heerlijke kokosmelk is rijk aan oliën en staat bekend om haar verzachtende en voedende eigenschappen die bijdragen aan een  mooie huid en soepel en zacht haar.
De voedende en verzachtende shampoo, combineert Kokosmelk en Macadamianoot Olie, maakt het haar luchtig en geeft volume zonder het haar te verzwaren.
De rijke verzorging versoepelt en voedt het haar en hult het in een lekkere kokosgeur. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan en heeft een schitterende glans. 

De voedende en ontwarrende conditioner, combineert Kokosmelk en Macadamianoot olie. Het maakt mijn haar heerlijk zacht, makkelijk doorkam baar en geeft een schitterende glans. Door de tropische kokos geur voelt het net alsof je op zon vakantie bent. 
Dit fijne 3-in-1 haarmasker is verrijkt met kokoscrème, kokosolie, kokosmelk en macadamianoot olie om het haar te voeden en te verzachten. Mijn haar is soepel en voelt heerlijk zacht en voedend aan. Ik gebruik masker vaak in de plaats van een conditioner zeker in de winter als mijn haar iets extra's kan gebruiken. Het masker hoeft maar 3 minuten in te trekken in je haar.

Als laatste de bodymilk. Deze bodymilk combineert kokosmelk en macadamianoot olie om de droge en ruwe huid te verzachten. Het maakt mijn huid glad, zacht en geeft het een  mooie glans. De bodymilk is gemakkelijk aan te brengen en trekt heel snel in. 
De Garnier loving blends Kokos Melk & Macadamia ligt nu in de winkels. De haarproducten bevatten geen siliconen en parabenen. Ook zijn de flessen 100% recyclebaar. 

Shampoo: 250 ML 3,29
Conditioner: 250 ML 3,49
Haarmasker: 300 ML €6,49
Bodymilk: 250 ML €5,25

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig