INIKA CREAM ILLUMINISOR GOLD

Een nieuw merk voor mij is Inika. Ik zag het al voorbij komen op Instagram bij andere bloggers, en was dan ook erg blij dat ik deze highlighter mag testen voor maycate.com. 

Inika gebruikt alleen de hoogste kwaliteit veilige en natuurlijke ingrediënten. Dankzij pure mineralen, botanische extracten en biologische ingrediënten zijn de producten van zeer goede kwaliteit. Ook hebben ze het biologische certificaat van de Organic Federation of Australia. De producten zijn vegan, halal en dierproefvrij hoe fijn is dat!?
Dit is de prachtige Cream Illuminisor in de kleur gold. Het komt in een mat zwarte verpakking met gouden letters. Met aan de binnenkant nog een spiegeltje het ziet er heel chique uit. Deze cream highlighter met een licht gouden gloed is geschikt voor alle huidtinten. Je brengt het aan op de jukbenen, neus en cupidoboog. Het zorgt voor een natuurlijke gloed, is makkelijk aan te brengen en ook de kleur kun je gemakkelijk op bouwen. Kijk hoe mooi de glans is, een echte musthave voor de zomer!

Deze cream highlighter is gemaakt met biologisch gecertificeerde oliën zoals kokos (verzorgend), cacaoboter (rijk aan gezonde vetzuren), Argan (hydraterend), carnaubawas (verzachtend), candelliawas (voedend) en vitamine E.
Inika Cream Illuminisor is online te koop.
€24,00

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig