BECCA HIGHLIGHTER CHAMPAGNE POP

Mijn favoriete highlighter van het afgelopen jaar was de Becca Shimmering Skin Perfector in Champagne Pop. Toen hij een paar maanden terug kapot viel brak mijn hart ook een beetje. Ik kreeg hem niet meer gemaakt en gebruikte een andere highlighter die ik nog had liggen. Maar toch bleef ik hem missen en besloot ik een nieuwe te bestellen. Tijd om er iets meer over te vertellen aan jullie. 
De Shimmering Skin Perfector Highlighter van BECCA is een romige highlighter-poeder met een prachtige oude shimmer. Hij is enorm populair onder beauty bloggers en  heel youtube zweert erbij . Gelukkig is hij nu ook gewoon makkelijk in Nederland verkrijgbaar.  De formule is geïnspireerd door het schitterende licht van de middagzon en is verrijkt met ultrafijne, lichtgevende parels die licht absorberen, reflecteren en vasthouden waardoor je natuurlijke uitstraling word verstrekt. 


De veelkleurige pigmentparels passen zich aan op de natuurlijke ondertoon van je huid hier door is hij geschikt voor alle huidtinten. De highlighter is heel zacht en brengt gemakkelijk aan eerder zelf ietsjes teveel daarom gebruik ik een waaier kwast. 
De Becca highlighter in Champagne Pop is te koop bij Douglas.
8 gram € 38,76

2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig