KOCOSTAR SLICK MASK SHEETS

Ik ben dol op gezichtsmaskers dit is voor mij echt een ultiem geniet momentje voor mezelf. Lekker in bad maskertje op en even helemaal tot rust komen. Ik kreeg twee maskertjes binnen van Kocostar en ben ze meteen voor jullie gaan testen.

Dit is Koreaanse huidverzorging en innovatie met een knipoog dat typeert de Kocostar slice maskers. De lichte, losse slice maskers vormen een natuurlijk masker met vruchten extracten die de huid tot diep in de poriën verzorgen. Verkrijgbaar als fruit, groente en bloemen maskers. Ze kunnen doelgericht worden opgebracht op elke gewenste plek van het lichaam dat een verzorging boost nodig heeft. Dus niet alleen op je gezicht maar op je hele lichaam hoe leuk! Eindelijk een masker die je als gezichtsmasker, lichaamsmasker en als halsmasker kunt gebruiken.Slice Mask Sheet Pineapple

Dit masker is speciaal voor een vochtarme huid die wel wat hydratatie kan gebruiken. Dit pakje bevat 12 kleine sheets die je over je hele gezicht en lichaam kunt gebruiken. Ze zijn doordrenkt met ananasextracten met veel vitamine A en C dit zorgt voor het verfijnen van de poriën. Daarbij helpt dit masker het vochtgehalte van de huid te vergroten. Het geeft na gebruik meteen een gezonde, stralende en verzorgende huid. Het ruikt ook heerlijk fris-zoet. Als ik het slices verwijder laat ik de overige sappen lekker op mijn gezicht zitten zodat mijn huid die nog op kan nemen. 

Slice Mask Sheet Pineapple

Dit masker is speciaal voor de doffe huid die wel wat hydratatie kan gebruiken. Dit pakje bevat 12 kleine sheets die je over je hele gezicht en lichaam kunt gebruiken. Ze zijn doordrenkt met fruitige kiwi dit is een brol vol met vitamine C. Het masker laat de huid stralen en geeft je huid een mooi glow-effect. Het ruikt ook heerlijk fris naar kiwi. Als ik het slices verwijder laat ik de overige sappen lekker op mijn gezicht zitten zodat mijn huid die nog op kan nemen. 

Hoe te gebruiken?
- Reinig de huid en dep hem droog.
- Breng de slice masks op de huid aan.
- Kies zelf de plekken die een verzorgingsboost nodig hebben. 
- Laat 20 tot 30 minuten inwerken. 
- Verwijder de maskers en gooi ze weg. 
- Masseer of klop overtollig product zachtjes in de huid.

De Kocostar Slice Sheet maskers zijn te koop bij o.a. Bijenkorf, IciParisXL en online via the make-up spot. 
€3,49 per masker hierin zitten 12 slices.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig