DRS LEENARTS ZONNEBRAND & AFTERSUN

Wat hebben we afgelopen week toch een geluk gehad dat we al een beetje mochten proeven van het heerlijke zomer weer. Wij hadden het geluk dat we in Centerparcs waren de hele week. Maar met temperaturen tegen de 30 graden is het heel belangrijk om je goed in te smeren. Dit hebben wij dan ook volop gedaan! Ik mocht van Drs Leenarts hun producten testen en ik praat jullie bij. Het fijne van hun producten is dat het zowel voor kinderen als volwassenen te gebruiken is. Ideaal voor op vakantie als je al op de kilo's moet letten met inpakken. 
Over de werking van Aftersun
Hoe goed je jezelf ook insmeert, geen enkele zonnebrandcrème beschermt 100% tegen UV straling. Daarom is het zo belangrijk om na een dagje zon blootstelling de huid goed te verzorgen. Het klinkt misschien gek maar de zon droogt uit en dus een reden om na een dagje zonnen de huid weer te voorzien van herstellende ingrediënten.
UV stralen beschadigen de huid waardoor het vocht niet goed kan vasthouden en de huid dus uitdroogt. Een goede bescherming met een zonnebrandcrème is het allerbelangrijkste, maar huidverzorging na elke keer dat je in de zon bent geweest is wel aan te raden! Drs Leenarts Aftersun helpt de huidbarrière herstellen met ingrediënten zoals niacinamide, glycerine, vit C en E.

Aftersun
Veel mensen denken pas aan een aftersun als ze verbrand zijn. Helaas bestaat er geen enkele crème of aftersun die deze schade ongedaan kan maken. Blootstelling aan de zon zorgt ook voor een droge huid en snellere huidveroudering. Drs Leenarts aftersun is speciaal ontwikkeld voor het herstel van de huid en bevat antioxidanten die je huid direct een boost geven. Dit allemaal zonder parfum, parabenen, geurstoffen of alcohol.

Pluspunten
- smeert gemakkelijk uit
- bevat geen schadelijke ingrediënten voor de huid.
- geschikt voor alle leeftijden
- voelt verfrissend aan op de huid
- bevat herstellende ingrediënten zoals niacinamide, glycerine, vitamine C en E.
Suncare SPF 30
Drs Leenarts Suncare SPF 30 bevat organische filters. Deze trekken in de bovenste laag van je huid waar het UVA en UVB licht geabsorbeerd wordt. De ingrediënten van deze zonnebrand zijn zorgvuldig gekozen, waarbij de kans op een allergische reactie heel erg laag is. Deze zonnebrandcrème bevat geen Oxybenzon, een ingrediënt wat onder vuur ligt omdat het mogelijk hormoonverstorend zou kunnen werken. 

Pluspunten
- smeert gemakkelijk uit
- trekt snel in
- De enige zonnebrandcrème met Huid Allergie Keurmerk in Nederland
- bevat geen schadelijke ingrediënten voor de huid.
- geschikt voor alle leeftijden
- verantwoorde zonnefilters, geen nano deeltjes en oxybenzon
- verkrijgbaar in kleine verpakkingen ideaal voor op reis.

Drs Leenarts Suncare is de allereerste zonnebrandcrème in Nederland met het Huid Allergie Keurmerk (een initiatief van het Huidfonds). Dit betekent dat door de zorgvuldige selectie aan ingrediënten de kans op een allergische reactie bijzonder klein is. Dit product bevat geen nanodeeltjes, parabenen, oxybenzon of parfum.

Drs Leenarts producten zijn online te koop en bij Etos.
Aftersun 150ml: €9,95
Suncare SPF 30 
150 ml: 16,95
30 ml: €5,95
15ml: €2,95

(Via mijn Instagram @thepastelsuitcase) kun je t/m vrijdag 27 april kans maken op een eigen set voor jou en een vriendin. Kijk snel hoe je mee kunt doen op mijn Instagram.)

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig