IK BEN ZWANGER!

Jullie hebben het ongetwijfeld gisteren al gezien op mijn instagram. Ik ben zwanger van ons tweede kindje! Zo leuk en spannend weer. Op dit moment ben ik precies 12 weken zwanger. En ik ben heel blij dat het eerste trimester erop zit. 

De eerste 12 weken zijn natuurlijk het spannendste i.v.m. de kans op een miskraam. Ik ben gelukkig niet ziek geweest, ik heb niet hoeven te spugen en de keren dat ik misselijk ben geweest zijn op 2 handen te tellen. Maar ik ben wel ontzettend vermoeid. Dit is natuurlijk niet heel gek aangezien we kleine dreumes hebben rondlopen. Die veel energie en aandacht vraagt. Bij mijn vorige zwangerschap kon ik natuurlijk veel meer rusten en relaxen dan deze keer. Dat is dus wel even wennen. Verder heb ik alweer een blaasontsteking gehad iets waar ik normaal ook erg gevoelig voor ben. En wat nu nog moeilijker onder controle te houden is. Voor de rest gaat het goed met mij en de baby. De baby is bij de termijn echo helemaal goed gekeurd en was volop aan het bewegen zo leuk om te zien. Ook hebben we het hartje horen kloppen. 

Ik ben 7 November uitgerekend. Heel erg dicht op Maeve (14 oktober). Zij kwam twee weken eerder ik ben dan ook heel erg benieuwd of deze baby misschien ook wat eerder gaat komen. Nog een paar weekjes en dan weten we het geslacht.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig