S.OLIVER FEELS LIKE SUMMER EAU DE TOILETTE

Verlangen jullie ook al zo naar de zomer? Ik kan niet wachten! Om alvast in de stemming te komen lanceert s.Oliver een nieuwe damesgeur genaamd Feels Like Summer. Deze geur brengt je instant summerfeelings. 
De geur kwam in een hele mooi geschenk verpakking zoals je kunt zien. Het rood, wit, blauwe en de ankertjes geven een marine look aan deze geur. Zowel de flacon als de doos zijn versierd met elementen die ge√Įnspireerd zijn op de oceaan. De geur zelf is fris en fruitig, bloemig en licht. Het herinnert aan ontspannen dagen met de wind in de zeilen. 
De geur deed me meteen denken aan het bekende Davidoff Cool Water geurtje. Dus als je die lekker vind dan ga je deze fantastisch vinden. De topnoot is als een frisse bries op een warme zomerdag: grapefruit, citroen en bergamot prikkelen de zintuigen. De bloemige, vrouwelijke hartnoten van lelie, jasmijn en pioen maken deze geur tot de perfecte geur accessoire voor de trendbewuste vrouw. De geur eindigt met zachte basisnoten van musk, ceder en ambrox. 
De limited edition s.Oliver Feels Like Summer geur is verkrijgbaar vanaf mei. Online te koop onder andere bij bol.com.
Eau de Toilette 30 ml: 16,50

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig