HET GEBOORTEPAKJE

Het geboortepakje is nogal een dingetje. Voor mij in elk geval wel. Het is het pakje wat de baby als aller eerste aankrijgt. En waarin hij voor het eerst op de foto staat. Ik vind het dus leuk om hier was extra tijd en aandacht aan te besteden. Het juiste pakje vinden, is dan ook best een klus. Dat vond ik vooral bij de zwangerschap van Maeve. Maar nu liep ik er heel toevallig al vroeg tegen aan. Ik was meteen verliefd!
Het is dit blauw met grijs gestreepte pakje geworden van Prenatal. De omslag is precies andersom namelijk grijs met een blauw streepje. Toen we met de 15 weken geslachtsecho erachter kwamen dat het een jongetje was. Ben ik opzoek gegaan naar het pakje. Maar heel lang heb ik niet hoeven te zoeken. We waren toevallig al bij de Prenatal om de blije doos op te halen. En toen liep ik zomaar tegen dit geweldige pakje aan en nog in de sale ook scoor! Hij was in de sale met 30% korting en is gemaakt van 94% katoen en 6% polyester. Een lekker wat dikker pakje want ik ben uitgeteld in November. 
Ook hebben we er een bijpassend mutsje bij gekocht.

Wat vinden jullie van ons geboortepakje? 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig