SMEREN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP MET CLARINS

Als ik iets heb geleerd tijdens mijn vorige zwangerschap. Dan is het wel smeren, smeren en nog eens smeren. Het helpt niet alleen heel erg tegen de jeuk aan je buik die je krijgt in het laatste trimester van de zwangerschap. Maar het neemt ook de kans op striae wat af. Natuurlijk het is voor een groot deel ook genetisch bepaald, ligt het aan je lichaamsbouw en aan hoe snel je borsten, billen en buik groeien. Maar als je meteen begint met smeren. Blijft de huid in ieder geval soepel, zacht en gehydrateerd. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik aan mijn vorige zwangerschap helemaal geen striae heb overgehouden op mijn buik.
Van Clarins mocht ik twee van hun bestsellers testen. Ik kan je al verklappen ik ben verkocht! Ik gebruik niets anders meer op het moment.

Clarins Tonic Body Treatment Oil
Tonic Body Treatment Oil is een van Clarins meest populaire oliën, met 100% plantextracten met onder andere rozemarijn, geranium en munt, helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren en verstevigen en de verschijning van striae te egaliseren. Hazelnootolie zorgt ervoor dat het vocht in uw huid blijft voor een zacht en satijnachtig huidgevoel en aromatische natuurlijke planten stimuleren het algehele gevoel van welzijn. Deze body olie is geschikt voor alle huidtypes.

De olie ruikt heerlijk je krijgt meteen het gevoel alsof je in een spa bent! 
Het smeert heel gemakkelijk uit en is heel zuinig in gebruik. 
Mocht je niet zo van de olie zijn dan heeft Clarins ook een crème. Deze fijne, verstevigende crème is ook nog eens geurvrij. Dus ideaal voor mensen die geen extreme geuren kunnen verdragen tijdens de zwangerschap. Hij trekt snel in en mijn huid voelt heerlijk zacht aan.

Clarins Stretch Mark Minimizer 
Deze fijne crème met exclusieve kraaihei extract helpt de zichtbaarheid van striae door zwangerschap, puberteit of gewichtsschommelingen te verminderen. Stretch Mark Control bevordert de productie van collageenvezels om de elasticiteit van de huid en weerstand tegen toekomstige striae te verbeteren. Het is geschikt voor alle huidtypes. 

Deze Clarins producten zijn verkrijgbaar bij de parfumerie zoals IciParis, Douglas en online.
Clarins Tonic Body Treatment Oil 100ml €50,95
Clarins Stretch Mark Minimizer 200ml €49,95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig