OSCAR DE LA RENTA BELLA BLANCA

Oscar de La Renta komt met een nieuw parfum genaamd Bella Blanca. 

De Inspiratiebron
Ooit geweten dat Oscar de La Renta groene vingers had en dol was op prachtig aangelegde tuinen? Hij reisde samen met zijn vrouw regelmatig heen en weer tussen zijn landgoed in Connecticut en zijn toevluchtsoord aan zee in de Dominicaanse Republiek, het geboorteland van de ontwerper. In de tuinen vond je voornamelijk inheemse plantensoorten die passen bij de verschillende klimaten. De ontwerper deinsde er niet voor terug om zijn tuinierspak aan te trekken en samen met de hoveniers de tuinen nog mooier te maken dan dat ze al waren. 

Bella Blanca is dan ook een eerbetoon aan het icoon van de Amerikaanse mode, zijn passie voor tuinen en een knipoog naar de typische bloemmotieven van het huis.

'' Een tuin is allicht de zuiverste en meest spirituele vorm van vreugde - je communiceert er met de natuur en de schoonheid in hun eenvoudigste en meest fundamentele vormen.''
- Oscar de La Renta
 Bella Blanca is aan de buitenkant al net zo sierlijk als de geur zelf. De flacon is beladen met driedimensionale witte bloemen die een gouden plaatje omlijsten waarin de naam van de geur staat. Het parfum is verpakt in een met bloemen versierde doos met een brede gouden band. Een prachtig cadeau voor jezelf of voor een ander.
 De Geur
De milde zoetheid van peren. De subtiele hints van weelderig groene blaadjes van violette en lelietjes-van-dalen ontwaken in het zonlicht en vermengen zich met de tere bloemblaadjes van jasmijn en witte rozen. Op de achtergrond ruik je de romige geur van sandelhout en ambrox met zijdezachte muskus, waardoor de geur nog lang en warm blijft nazinderen. 

EDP 30ml €45
EDP 50ml €65
EDP 100ml €85
Vanaf nu te koop bij de zelfstandige parfumerie.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig