TEAOLOGY TEA INFUSION SKINCARE MEGA REVIEW

Ik drink geen koffie maar wel erg graag thee. Toen ik op Instagram dit nieuwe merk tegen kwam wat is ontwikkeld op basis van theesoorten. Was mijn nieuwsgierigheid meteen geprikkeld. Ook bevatten alle producten van dit merk geen parabenen, paraffine, minerale olie, SLS, SLES of synthetische kleurstoffen en zijn 100% dierproefvrij. 

Voor het eerst wordt een complete lijn gezichts- en lichaamsverzorging ontwikkeld op basis van de wonderlijke eigenschappen van vier verschillende theesoorten

De vier theesoorten die ze gebruiken zijn:
Groene Thee
Rijk aan vitamine C en Epigallocatechinegallaat (EGCG); de meest effectieve catechines die een krachtigere antioxidant werking hebben dan vitamine E.

Witte Thee
Deze theesoort bevat de hoogste concentratie aan catechines, doordat deze wordt gemaakt van de jongste blaadjes en knopjes van de plant en die dus nauwelijks bewerkt zijn.

Zwarte Thee
Rijk aan cafeïne, theobromine en thee flavonoïden die een antioxidant- en stimulerende werking hebben.

 Blauwe Thee (Oolong).
Combineert de antioxidant werking van groene thee en de stimulerende werking van zwarte thee.

Tea Infusion Skincare
Teaology Infusion ontwikkelde een unieke technologie waarbij de werkzame ingrediënten van verschillende soorten thee via warmte infusie aan hele theeblaadjes worden onttrokken. De unieke infusion is aan elke formule toegevoegd om de huid een instant verjongende boost te geven.

Thee als wondermiddel 
 ''Thee is een wonderbaarlijk medicijn voor het behoud van de gezondheid. Het heeft ook de buitengewone eigenschap om leven te verlengen''. Dit schreef de Japanse monnik Elisai in 1221 in zijn boek. Maar wetenschappelijk onderzoek heeft dit inmiddels bevestigd. En thee wordt gezien als een onuitputtelijke bron van voordelen. De theeplant bevat 30% polyfenolen die een hoge concentratie antioxidanten bevat met een 200 keer krachtigere werking dan vitamine E. Het helpt huidveroudering tegen te gaan die veroorzaakt wordt door vrije radicalen: moleculen die de huidcellen aanvallen en verantwoordelijk zijn voor 4 van de 5 rimpels.
Imperial Tea Miracle face mask
Dit gezichtsmasker is verrijkt met een exclusieve infusie uit witte theeblaadjes, waardoor de huid nog beter kan profiteren van de antioxidant werking uit de krachtigste polyfenolen (Epigallocatechinegallaat of EGCG). Met witte thee infusion en hyaluronzuur voor een instant gezonde glow en diepe hydratatie. Geschikt voor alle huidtypen.

Black Rose Tea Micellar shower gel
Deze douchegel met Zwarte Thee en rozenwater hydrateert je lichaam en heeft een detox effect. De innovatieve formule van deze douchegel heeft een speciale micellaire structuur, waardoor deze ondanks de reinigende werking uitstekend door de huid wordt verdragen. Absorbeert vuil en onzuiverheden. 

Green Tea Detox face scrub 
Groene thee extract en suikerkristallen voor een stralende glow op het gezicht binnen 1 minuut. Magie voor de huid! Deze detox gezicht scrub met zachte buttercream textuur bevat theeblaadjes en minuscule suikerkristallen die de huid hydrateren en kalmeren. 
Matcha Tea Ultra-firming face cream
Deze gezichtscrème is speciaal geformuleerd voor het minimaliseren en voorkomen van zichtbare gevolgen van huidveroudering, voor een intensieve hydratatie en voor een stralende huid. De formule is verrijkt met vitamine A, C en E om de jeugdigheid van de huid te verbeteren. De fluweelachtige textuur versmelt direct met de huid en maakt deze onmiddellijk zachter en stralender. Bij dagelijks gebruik zal de huid gladder en steviger ogen. De natuurlijke groene kleur van matcha thee heeft een concealer werking op imperfecties. Dankzij mineralen en ‘soft focus effect’ poeders ziet de huid er egaal, stralend en glad uit. Deze crème is perfect om roodheid en imperfecties te corrigeren.

Verkrijgbaarheid en prijzen
Ik ben heel erg verrast door deze fijne producten en gebruik ze met veel plezier. Zeker de gezichtscrème, gezicht scrub en showergel zijn aanraders.
 Teaology Tea Infusion Skincare is verkrijgbaar via Slaytoday en Douglas.

Imperial Tea Miracle face mask 50 ML €34,84
Black Rose Tea Micellar shower gel 100 ML €14,64
Green Tea Detox face scrub 50 ML €27,50
Matcha Tea Ultra-firming Face Cream 50ML €44,93

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig