IT'S A?

Woensdag 16 mei ik ben 15 weken zwanger, en je weet wat dat betekend! De geslacht echo. Gisterenavond was het dan eindelijk zover, we keken er al weken naar uit.
Mijn voorgevoel zei heel sterk dat het weer een meisje zou zijn. Ik heb namelijk dezelfde zwangerschap symptomen als bij Maeve en ook mijn buik heeft dezelfde vorm. Nu heb ik  met 13 weken nog een echo gehad en toen zei die vrouw dat ze aan de hand van de nub theorie kon zien dat het een meisje was. Ze zei letterlijk het lijkt me heel sterk dat dit nog een jongetje wordt. Nou dan zou je zeggen het is een meisje. Mijn voorgevoel had gelijk we zouden 2 prachtige dochters hebben. Ik zag het al helemaal voor me hoe ze later samen gingen spelen en winkelen en samen konden doen met hun kleding en speelgoed.

Dus met niet al te veel zenuwen sprongen we gisteren op de fiets om naar de verloskundige te gaan. Om voor de zekerheid een geslachtsecho te laten doen, niet heel erg natuurlijk want zo konden we weer eventjes naar ons kleintje gaan kijken.

Eenmaal daar aangekomen ging ik op de stoel liggen. En ons kleintje was alweer volop aan het bewegen en vruchtwater aan het inslikken. De vrouw ging vrijwel direct tussen de beentjes kijken. Ze zei en zien jullie het? Dus wij zeiden een meisje. Zegt ze nou dit is geen meisje kijk maar eens goed... ik was in shock echt waar niet overdreven. Ik kon het niet geloven. Toen zei die vrouw ik laat je hier niet weg gaan voor je zelf hebt gezien dat het een jongetje is.

Ze maakte een beeld vanaf de onderkant waardoor je tussen de beentjes kon kijken vanaf onderen. En daar kon je het toch duidelijk zien dat er iets zat. Een jongetje dus.. Ik moest echt even bijkomen ik had het totaal niet verwacht!
Ik vertelde haar het hele verhaal van 2 weken geleden en de nub theorie. En zij zegt ook zoiets mogen ze helemaal niet zeggen. Want ze weten het met 13 weken nooit zeker. En dan ga je ervan uit en verheug je er op, en je ziet het klopt niet. 

Om een lang verhaal kort te maken..
Wij krijgen een zoontje!! Super leuk we zijn er heel blij mee en heel verrast. Maeve krijgt een broertje. Dat wordt voor het eerst van mijn leven jongens kleertjes kopen. Het lijkt me zo'n raar gevoel omdat je normaal altijd alleen maar naar de meisjes afdeling gaat. 

Hadden jullie verwacht dat ik een jongetje zou krijgen?

5 opmerkingen

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Uiteindelijk maakt het geslacht ook niet echt uit toch? Wel spannend dat inderdaad dat je nu allemaal jongens dingen meekrijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Nee zijn ook zeker heel blij met een jongen. Was meer dat we dit echt niet verwacht hadden. En helemaal al hadden nagedacht over 2 meisjes en hadden al roze spulletjes gehad haha.

   Verwijderen
 3. Proficiat! Ik begrijp je gevoel. maar geloof me een jongetje is ook heerlijk hoor. Ze zijn van kleinafaan heel aanhankelijk aan de mama. Echte knuffelaars. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt goed zoveel zin in! Lijkt me ook zo leuk om Maeve samen met haar broertje te zien knuffelen.😇

   Verwijderen

Professional Blog Designs by pipdig