OOTD: 17 WEKEN ZWANGER

Vandaag heb ik voor jullie na een lange tijd weer eens een outfitpost. Afgelopen zondag was ik in Amsterdam voor de Masterclass Bloggen/Vloggen van Annic ten Duis. Wat een inspirerende vrouw is dat! Ik ging na een hele gezellige middag vol nieuwe energie en inspiratie aan de slag met mijn blog en instagram.
Samen met mijn vriend hadden we er een extra nachtje in Amsterdam aan vast geplakt. We bleven slapen in het Hoxton hotel. Waardoor we maandag nog lekker samen een dag op de fiets de stad zijn ingegaan. 

Het wordt steeds moeilijker kleding te vinden waar ik me comfortabel in voel en wat nog goed past. Maar dit jurkje had ik nog in de kast liggen en door de hoge band kan mijn buik er precies onder. Ik vind hem heel erg vrolijk door het leuke stipjes patroon. Ik ben trouwens echt verliefd op mijn nieuwe Ibiza stijl tas. Die gaat dan ook zeker mee op vakantie over een paar weken.
Jurk: H&M | Oorbellen: Louis Vuitton | Tas: H&M | Armband: Cadeau 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig