WETBRUSH FLEX DRY PINK BORSTEL

Ik ben al een tijdje fan van het borstel merk Wet Brush. Zo konden jullie mijn mini haarborstel al terug zien in mijn beauty essentials. Deze zit dan ook altijd standaard in mijn tas. Toen ik deze nieuwe borstel ontving in een perspakketje was ik meteen enthousiast. 

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de borstels van Wet Brush ideaal voor het borstelen van nat haar. Daar gebruik ik hem dan ook altijd voor! Het unieke en flexibele design van de Wet Brush Flex Dry borstels maakt het heel gemakkelijk om je haar droog te föhnen. Door de open borstelkop droogt het haar 30% sneller dan met een normale borstel. Daarnaast versterkt de flexibele borstelkop het effect van de intelliflex borstelharen, waardoor het natte haar extra voorzichtig geborsteld kan worden. Zo heb je de minste kans op het afbreken van je haar hij is licht, makkelijk in gebruik en hittebestendig.

De WetBrush Flex Dry heeft de Beauty Astir Award 2018 gewonnen. 
Wet Brush Flex Dry borstel pink €14,95
Is vanaf nu te koop bij Etos, Douglas, Boozyshop en Bol. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig