BATISTE MINI DROOGSHAMPOO

Zoals jullie al vaker op mijn blog hebben kunnen zien ben ik echt fan van het merk Batiste. Zoals de Batiste original en de Batiste Brunette. Ideaal voor de aankomende zomervakantie zijn de mini's. Makkelijk mee te nemen in je handtas maar ook klein genoeg voor als je alleen maar handbagage mee mag nemen.

Verfris je haar met de Batiste Droogshampoos. De original droogshampoo heeft een heerlijke frisse geur, de blush variant ruikt bloemig en als laatste de cherry versie ruikt naar hoe kan het ook anders zoete kersen. Batiste droogshampoo geeft mijn haar volume en versteviging, zonder het te hoeven wassen. Het blaast futloos haar nieuw leven in! Het is de ideale oplossing voor vettige haarwortels. En om tussen de wasbeurten door je haar even op te frissen.
De spray zelf is wit. Dit zie je ook op je haar maar wanneer je er met je vingers of een borstel doorheen gaat dan is dit weer verdwenen. Voor iedere haarkleur te gebruiken. De verpakkingen zijn lekker fris en speels.
Ik vind droogshampoo echt een uitkomst. Zeker omdat ik als jonge mama niet altijd tijd heb om op elk moment mijn haren te kunnen wassen. Dan kun je het hiermee eventjes uitstellen. 
Hoe gebruik je Batiste Original Droogshampoo?
Schud de droogshampoo goed voor gebruik. Houd de bus circa 30 centimeter van je haar af en spuit de shampoo op je haarwortels. Masseer het met je vingertoppen door je haar. Borstel je haar vervolgens door en breng het in model.

De Batiste mini's van 50 ml zijn te koop voor €1,99 bij de drogist.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig