HET KAMERTJE VAN LOGAN JAYCE

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom kom ik met een nieuwe rubriek het kamertje van...
Kijken jullie gezellig mee?
Voorstellen
Hi! Ik ben Mamma.Lin (Linda)! 
Een mama van 2 geweldige kids Nina Felicia van 6 jaar en Logan Jayce van net 11 weekjes en zelf ben ik 27 lentes jong. Samen met mijn partner Kevin wonen we in Lelystad. We zijn net een half jaartje geleden verhuisd en dus konden we de kamers van de kinderen helemaal mooi gaan aankleden vanaf het begin. 

We zijn eerst met de kamer van Logan begonnen en deze zomer beginnen we aan die van Nina. We zijn gek op pastel en lichte (hout) kleuren en materialen, dus dat wilden we ook verwerken in de babykamer. Daarnaast ben ik zelf gek op monochrome en wolkjes dus dat wilde ik er ook graag in verwerken. Alles wat ik zag van wolkjes móést ik hebben voor de kleine man. 
We hebben dus ook erg veel van wolkjes;  een vloerkleed (van maisonsdumonde) een plafondlamp (van psikhouvanjou) en heel veel accessoires van Ome Ali (lees aliexpress haha!) Zo hebben we daar onder andere de vilten wolkjes vandaan die aan het bedje hangen, het mobiel met zilveren sterretjes die in het bedje hangt, de wolkenstickers, het lampje boven de commode en de hangers die je op de muur bevestigt wat je als kapstokje kan gebruiken, maar ook de wimpers en een houten camera’tje. Ook hebben we een klein wolkenlampje nog bij a Little Lovely Company vandaan. 
Daarnaast zijn wij erg creatief en hebben dus ook veel dingen zelf gemaakt, als de wolken planken aan de muur, een wandhanger met houten kralen en de ladder aan de muur. 
Ook ben ik wat gaan experimenteren met een naaimachine wat ik nog nooit in handen had gehad. En daar zijn onder andere een babynest in Little Dutch stijl uitgerold, een trappelzak set voor in de wandelwagen, een wolkenkussen en diverse dekentjes. En ze zijn nog aardig gelukt ook! Ook heb ik een leuke wagenspanner, speenkoord en rammelaar in monochromestijl gemaakt. Ik zeg maar zo, je moet gewoon dingen proberen, vaak sta je ervan versteld wat je tóch blijkt te kunnen! 
De meubels in de kamer had ik nog van Nina en deze hebben we opgeknapt in de kleuren van de kamer. De kast met verschillende niveaus komt bij de Ikea vandaan en heet Trofast. Ook de gevlochten mand met de kleine man en mijn gemaakte deken, komt bij de Ikea vandaan. 
Waar ik persoonlijk verliefd op ben is de changingbasket van mevrouw aardbei. Het is een verschoningsmand met opstaande randen, zodat de kleine er niet uit kan rollen. Hij staat daarnaast ook zo onwijs leuk in de kamer! Ik maak er daarom ook graag foto’s van met de kleine man er in of lifestyle foto’s welke ik graag op mijn instagram @Mamma.Lin plaats.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig