LOTTIE LONDON MEGA REVIEW

Vandaag ik jullie een nieuw merk in Nederland zien. Het is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Lottie London is zoals de naam al doet vermoeden een Engels merk. Wat eerst bestond uit nagellak, accessoires, kwasten, vijlen en spiegeltjes. Maar nu dus ook make-up heeft. Ik heb het van de week al zien liggen in de schappen van het filiaal in Den Bosch. Vandaag laat ik jullie kennis maken met wat producten. 
Blush Crush 
Dit is meteen ook mijn favoriet uit alle producten die ik heb getest. Deze fijne, zachte blush geeft een mooie roze subtiele kleur aan mijn wangen. Dit is de kleur Drake. Mocht dit nu niet helemaal jouw kleur zijn ze hebben nog vijf andere kleuren.

Tan Time Bronzer 
Deze matte bronzer met een prachtig ster motief geeft je huid een Sun kissed glow. Dit is de kleur medium-dark ze hebben ook nog een light-medium versie.

Bronzer Kwast
Deze heerlijk zachte kwast, komt in een handzaam formaat waarvan de haren schuin zijn afgesneden. Hierdoor is hij ideaal voor het aanbrengen van bronzer.
Glitter Switch Liquid Lipstick
Deze matte liquid lipstick transformeert in glitter als hij opdroogt op je lippen. Erg jammer want dat is totaal niet mijn ding. De roze kleur zelf vind ik wel erg mooi. Hoe meer je over je lippen wrijft hoe meer glitter er tevoorschijn komt. 

Stamp Liner
Deze hele dunne eyeliner in zwart is perfect om dunne strakke lijnen mee te trekken. Aan de achterkant zit nog een stempel dit vind ik een beetje raar waarvoor zou je die gebruiken? Er zijn 4 verschillende versies ik heb de versie met maantjes. 

AM to PM Oogpotlood
Dit oogpotlood is dan wel weer mijn ding. Gewoon een fijn zwart oogpotlood wat heerlijk zacht aanbrengt en makkelijk te vervagen is. Kan ook op de waterlijn gebruikt worden. 

De blush, bronzer, kwast en oogpotlood zijn zeker aanraders en ook lekker Budget Proof. Mocht je van experimenteren houden dan kun je de glitter switch liquid lipstick en stamp 
liner proberen. Anders zou ik ze lekker laten liggen. 

Blush Crush blush: €5,99

Tan Time bronzer: €6,99
Bronzer kwast: €9,49
Glitter Switch liquid lipstick€7,99
Stamp liner eyeliner: €7,99
AM to PM oogpotlood: €4,99

Lottie London is verkrijgbaar in geselecteerde Kruidvat winkels en online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig