URTEKRAM REVIEW

Een tijdje terug heb ik al kennis mogen maken met het merk Urtekram. Ik reviewde namelijk al de Calendula lijn. Dit Deense merk heeft biologische beauty producten en voedsel. Urtekram heeft meer dan 1200 producten in het assortiment die allemaal gecertificeerd biologisch zijn. Het woord Urtekram is afgeleid van het Deense woord ‘urtekræmmer’, wat rondreizende kruidenier betekent.
De producten worden in meer dan 36 landen in Scandinavië, de rest van Europa, Rusland het Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika verkocht. De producten zijn vrij van parabenen en synthetische conserveringsmiddelen. Ze zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en zijn niet getest op dieren. Ze zijn geschikt voor mensen met een parfum-, gluten en lactose allergie. 
Aloe Vera Bodylotion 
Deze bodylotion is ideaal voor de warme dagen. Door zijn frisse geur met sinaasappel en de hoge concentratie Aloe Vera breng ik hem graag aan na een dagje in de zon. Het bevat onder andere Aloe Vera, olijfolie en Shea boter. Het trekt heerlijk snel in de huid in.
Aloe Vera Lipbalm
Deze 95% natuurlijke lippenbalsem voedt mijn lippen en trekt razend snel in. Hij ruikt lekker fris en werkt heel hygiënisch omdat je hem meteen op de lippen kunt aanbrengen.
Tea Tree Shampoo
De Urtekram Shampoo Tea Tree heeft een heerlijke, zeer milde werking die niet alleen het haar maar ook de hoofdhuid intens verzorgt. De shampoo is erg mild en bevatten geen agressieve tensides. Enkel kruidenextracten, zeepbestanddelen van oliepalmen en plantaardige oliën. Mijn haar voelt heel erg zacht aan.
Coconut Hair Oil
Deze haarolie met kokosnoot bevat een unieke samenstelling van biologische amandel-, jojoba-, broccolizaad- en kokosolie. Deze olie zorgt ervoor dat normaal, droog en beschadigd haar zijn natuurlijk glans weer terug krijgt. Mijn haar ziet er gevoed uit en heeft een mooie glans. De geur is niet te overheersend. 

De producten van Urtekram zijn online te bestellen bij o.a. de online drogist en ekoplaza.
www.urtekram.nl
Aloe Vera Bodylotion: €5,99 
Aloe Vera Lipbalm: €3,99
Tea Tree Shampoo 500ml: €9,99
Coconut Hair Oil 100ml: €8,95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig