HET KAMERTJE VAN MICK

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom kom ik met een nieuwe rubriek het kamertje van...
Kijken jullie gezellig mee?
Voorstellen
Hey! Mijn naam is Anouk, klik hier voor mijn instagram.
Ik ben 35 jaar en gelukkig getrouwd met Alwin. We hebben 3 hele leuke kinderen, Isa van 9 jaar, Tijn van 7 jaar en Mick van nét 5 maand. We hebben altijd gedacht dat we 2 kinderen wilden en na Tijn hebben we dus alle babyspullen weggedaan. En toen begon het na 6 jaar toch weer te kriebelen en was ik al snel zwanger van Mick. Dus kon alles weer opnieuw gekocht worden, wat ik stiekem wel erg leuk vond ;-).
Ik ben begonnen met het rondneuzen op instagram om inspiratie op te doen en heb daarvan een moodboard gemaakt. Dat was het uitgangspunt. We waren er al snel uit, omdat dit toch écht de laatste is, dat we een kamertje wilden dat niet alleen als babykamer leuk is, maar ook nog als Mick een paar jaar ouder is. Dus geen “standaard” babykamer voor ons. En we waren het al snel eens over de kleuren. De basis vergrijsd groen (early dew), wit en grijs, met accenten in zwart en oker geel. 
En toen begon het échte leuke werk, van alle ideeën op het moodboard en in mijn hoofd een echt kamertje maken. Voor de spullen op Micks kamer heb ik enerzijds webshops afgestruind en anderzijds heb ik spullen gekocht bij wibra, kwantum, Ikea, sostrene grene en Hema. Ik wilde heel graag ‘hoekjes’ creëren.


De commode kwam ik tegen op instagram (@juneinteriors) en ik was er meteen verliefd op. Omdat 1 lade niet heel veel opbergruimte biedt, hebben we ernaast gekozen voor de trolley van Ikea, waar ik de luiers, doekjes, zalfjes, hydrofielluiers en omslagdoeken in bewaar. En met de plank erboven (@winkofsara) en het stoere dierenbehang van eiffinger, is het een mooi geheel geworden.
We zijn begonnen met een wiegje, maar sinds kort ligt Mick in dit ledikantje van Ikea. Heel handig met die opberglades eronder. Naast zijn bedje staat een trap van sostrene grene waar je leuke accessoires aan kunt hangen. Boven zijn bedje hangt een schilderijtje wat mijn moeder geschilderd heeft, de tipi van @littlethingsarnhem, met daarin de naampoppetjes van @huisjeno56 en ernaast het draadrekje van wibra. Door het zo bij elkaar te hangen is het een echte eyecatcher geworden! 
Voor zijn kledingkast hebben we gekozen voor de lockerkast van kwantum. Die geeft het geheel een stoere uitstraling. De kast is nu nog meer een opslagplek, want de kleertjes die ik dagelijks gebruik, liggen in de commode. De leuke bakjes op de kast komen van  wibra, evenals de speelgoedmand naast de kast. De poster op de kast komt van @huisjeno56. 
Het absolute pronkstuk is toch wel de geboorteposter van @mevrouwemmer. Ik heb zelf mee mogen denken in het ontwerp van de “Hengelo-poster” en heb hem zelf kunnen samenstellen qua kleur. Nu past hij helemaal bij het kamertje en heeft dan ook een mooi plekje gekregen! De zwarte draadlamp (vt wonen), het ijsjeslampje (@juneinteriors) en de hertenkop (Hema) maken het kamertje helemaal af!

Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig