OOTD: MIJN NIEUWE NIKE SNEAKERS

Eindelijk na een tijdje weer een outfit post. Vorige maand benaderde Scapino mij of ik het leuk vond om met ze te gaan samenwerken. Na een kijkje in de webshop, was ik blij verrast met het zien van de collecties voor dames en meisjes. Ik moet zeggen ik ben er de afgelopen jaren niet meer binnen geweest sinds hij is verdwenen uit de stad hier. Maar nu ik heb gezien wat voor leuke schoenen ze hebben ga ik zeker weer eens bij ze langs. Wist je dat ze ook merk schoenen hebben? Zoals Nike, Puma, Adidas en Asics.
Ik heb voor Maeve twee paar leuke schoenen gekozen. Als eerste een paar roze sandaaltjes ze staan super lief en zijn heel erg betaalbaar. En minstens net zo belangrijk ze lopen ook erg stevig. Zoals jullie weten ben ik dol op twinnen dus voor mezelf en Maeve kocht ik Nike Sneakers. Mijn sneakers laat ik vandaag aan jullie zien.
 Deze zwarte Nike Tanjun sneakers zijn lichtgewicht en hebben aan de bovenkant een ademend mesh, wat zacht rond de voeten zit en hierdoor veel comfort biedt. De sneakers zijn aan de binnenkant van textiel waardoor ze ook erg fijn lopen met blote voeten. Voorzien van een vetersluiting en een middenzool die een dempende werking biedt. Dit zorgt voor optimaal draagcomfort. De slijtvaste onderzool zorgt ervoor dat je veel grip hebt op de stoep. Deze sneakers zijn tijdloos en makkelijk te combineren!

Bestellen bij de webshop van Scapino gaat heel gemakkelijk. Je mag ze eerst thuis passen en hoeft pas na 14 dagen te betalen, ideaal! Ook hebben ze 30 dagen gratis retour in de winkel. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis want voor 21.00 uur besteld is morgen al in huis. 
Jurk: Costes | Oorbellen: Lucardi | Tas: Chloe Faye | Sneakers: Scapino | 
Zonnebril: Ray-Ban

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig