DERMASENCE SEBORRA

Vandaag heb ik een review voor jullie van een merk wat ik nog niet eerder kende. Ik kwam het voor het eerst tegen een tijdje terug op Instagram en was meteen benieuwd naar de werking van de producten. Het zou namelijk erg goed werken voor acne. Nu heb ik normaal gesproken er niet zo heel veel last van. Maar door alle hormonen nu met de zwangerschap heb ik vooral op mijn gezicht veel last van onzuiverheden. 

Over Dermasence
Bij Dermasence draait alles om een gezonde huid: werkzaamheid en verdraagzaamheid staan centraal. Hun huidverzorgingsproducten worden al ruim 25 jaar lang in samenwerking met dermatologen ontwikkeld. Ze zijn specialist op gebied van medische huidverzorging en door innovatieve, werkzame stoffen op slimme wijzen met elkaar te combineren bieden we een passende oplossing voor elk huidtype, inclusief de probleemhuid waaronder neurodermitis, rosacea of acne. Ook anti-aging producten ontbreken niet. Het assortiment bestaat uit bijna 50 producten die ontwikkeld worden in Duitsland. Het merk is in Nederland, Duitsland en Oostenrijk exclusief verkrijgbaar bij apotheken en specialisten.

Dermasence Seborra Akutroller
Puistjes ze komen meestal tevoorschijn op momenten dat het niet uit komt. Vooral in de zomer komen ze regelmatig voor. UV-straling bevordert namelijk de verhoorning van de huid en zweten brengt de beschermende zuurmantel van de huid uit balans. Met meer pukkels en puistjes als gevolg. De Dermasence Seborra Akutroller zorgt ervoor dat ze snel weer vertrekken. Al bij de eerste tekenen van irritatie of ontstekingen kan deze transparante gel gebruikt worden. Het bevat onder andere boswelia-extract dit gaat ontsteking tegen, salicylzuur en urea zorgen voor het verminderen van talgophopingen en het bijbehorende drukkende gevoel. En als laatste heeft het milde fruitzuur gluconolacton een zuiverend effect op mee-eters. Door het de stalen roller brengt het verkoelend aan en trekt het snel in. De gel kan meerdere malen per dag gebruikt worden! Het werkt snel en nauwkeurig. 

Dermasence Seborra Gel
De lichte Dermasence Seborra Gel is een nachtcrème voor de vette en onzuivere huid. Het is tevens ook geschikt bij rosacea. Het product bevat o.a. urea voor extra hydratatie en verzorging en bisabolol voor het kalmeren van de geïrriteerde huid en het verminderen van ontstekingen. Het rode kastanje-extract esculin werkt vermindert ontstekingen en irritatie, en voorkomt zo dat puistjes zich verder ontwikkelen. Het milde fruitzuur complex uit glycol- en salicylzuur vermindert de door UV-straling optredende verhoorning, zodat overtollig talg kan wegtrekken. De gel is ook geschikt voor de gevoelige huid. De PH-waarde van deze gel ligt rond de 4,5 en draagt zo bij aan het reguleren van de zuurtegraad van de huid, die vaak verhoogd is bij de acne- of rosacea-huid. Als laatste bevordert arganin het herstel van de huidbarrière als deze beschadigd is. Met zonnige dagen wordt aangeraden zoals altijd bij het gebruik van verzorgingsproducten met fruitzuur overdag een verzorging met UV-bescherming te gebruiken. 

Na het gebruik van deze producten heeft mijn huid een stuk minder last van onzuiverheden en voelt hij zacht en glad aan. 

Dermasence Seborra Akutroller 10ml 10,50
Dermasence Seborra Gel 50ml 18,50


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig