NAIF ZONNEBRAND EN AFTERSUN REVIEW

Het zonnetje schijnt en de temperaturen schieten de lucht in. Zodra je baby of kindje dan naar buiten gaat is het verstandig om ze goed in te smeren! Hun huidjes zijn namelijk erg kwetsbaar. Vandaag vertel ik jullie meer over de zonnebrand crème en aftersun van Naïf

Zonnebrandcrème SPF 50
De zonnebrand crème met SPF 50 van Naïf is vernieuwd. De crème bevat geen nano-deeltjes meer en ze hebben er voor gezorgd dat het gemakkelijker uitsmeert. Wel krijg je nog een witte waas. En daar is een reden voor: veel zonnebrandcrèmes voor baby's en kinderen laten juist geen witte waas achter. Die van Naïf wel. De reden daarvoor is dat de witte laag ervoor zorgt dat de huid direct goed beschermd is. Eenmaal ingesmeerd is je kindje 2 uur beschermd met factor 50. Ideaal voor de kleintjes is dat de crème waterbestendig is zo smelt hij niet van het huidje af in het water. Want niets zo vies als dat gladde gevoel in het water als je zonnebrand eraf gaat. Verder beschermt het met UVA en UVB straling tegen de hardnekkige zon. De zonnebrandcrème bevat voedende ingrediënten zoals Jojoba olie en Titanium Dioxide, die de huid beschermen en voeden. UV-filter  Ook doneert Naïf €0,50 aan het KWF voor iedere verkochte zonnebrandcrème. Wat een goed initiatief! 
100ml, 19,95

Cooling Aftersun
Na het zonnen is het natuurlijk ook fijn om je kindje in de smeren met een aftersun. Want het is minstens net zo belangrijk om het huidje goede nazorg te geven. Deze aftersun van Naïf is kalmerend en verkoelend. Dit komt door ingrediënten als Aloë Vera en Glycerine. Ook erg fijn voor kwetsbare huidjes. Deze aftersun bevat trouwens geen parabenen. De aftersun zelf ruikt heerlijk fris en komt als een gel uit de tuben. Je voelt dat het de huid meteen verkoeld en niet plakt.
100ml, 14,95

 * De producten zijn allergeen vrij waardoor ze ook geschikt zijn voor de gevoelige huidjes. 

Eindoordeel
Ik ben zoals alle andere Naïf producten die we hebben getest heel erg te spreken over de kwaliteit. Ik ben echt een voorstander van producten zonder ''rommel'' en schadelijke ingrediënten zeker voor baby's en kinderen. Ik zou deze producten dan ook zeker aanraden. 

Ik heb voor jullie een leuke kortingscode zodat je de fijne producten van Naïf met flink wat korting online kunt bestellen. Je krijgt namelijk met de code: suitcase-fullof-sunshine €7,50 korting op naifcare.com bij besteding vanaf €27,50. Het zijn ook erg fijne producten om bijvoorbeeld als kraamcadeau te geven.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig