YVES ROCHER ANTI POLLUTION

Zoals jullie misschien wel weten is een van mijn favoriete merken Yves Rocher. Naast huidverzorging en make-up ben ik ook fan van hun haarproducten. Vandaag laat ik de shampoo en conditioner zien die ik op dit moment met veel plezier gebruik.

Yves Rocher Anti-Pollution Detox Shampoo
Dankzij deze shampoo wordt het haar meteen lichter en glanst het weer. Door de micellaire formule die op milde wijze het haar zuivert dat al gevoelig is voor vervuiling. Het haar wordt ontdaan van afvalstoffen die het dof maken. Micellen, kleine oliedeeltjes, kunnen de onzuiverheden op het haar zoals talg en vervuiling vastgrijpen en afvoeren tijdens het afspoelen van het haar. Het ziet er gezonder uit en wordt minder snel vet. Iets wat ideaal is met dit warme weer. Het is verrijkt met een extract van Moringazaden wat een zuiverend effect heeft op het haar.


Yves Rocher Anti-Pollution Conditioner 
De Anti-pollution conditioner maakt je haren soepeler en zorgt ervoor dat ze ontklit worden tot in de puntjes. Ze zijn daarna makkelijk door kambaar. Dankzij een schild dat beschermt tegen vervuilende deeltjes worden de haren lichter en gaan ze glanzen. Verrijkt met een extract van Moringazaden voor een zuiverend effect.

Deze lijn ruikt heerlijk fris! Het bevat voor 98% natuurlijke ingrediënten, en bevat 0% siliconen, kleurstoffen, parabenen. Ook de flacon is recyclebaar. 

Yves Rocher Anti-Pollution Detox Shampoo 300ml €6,90

Yves Rocher Anti-Pollution Conditioner 150ml €5,90

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig