ESSENCE COLLECTIE NAJAAR 2018

Vorige maand was ik aanwezig bij het event van Essence, L.O.V en Catrice. In het prachtige Zoku hotel in Amsterdam mochten we kennis maken met de nieuwe najaarscollectie voor 2018. Ik heb toen al mijn favoriete uit de nieuwe najaarscollectie van Catrice laten zien. En vandaag is Essence aan de beurt. 

Vanaf augustus brengt Essence weer een groot aantal fantastische nieuwe must-haves voor het nieuwe herfst/winter seizoen uit. Perfect aansluitend bij de nieuwste trends zo vinden we gesmolten en Kawaii maar ook make-up met holografische glanseffecten. Dit is voor mij allemaal net ietsjes te veel van het goede. Maar er is ook genoeg ander leuks. En zoals we gewend zijn van Essence is alles super betaalbaar!
Mijn ultieme favoriet van de nieuwe collectie is de Essence Camouflage + Healthy Glow Concealer. Deze fijne concealer met vloeibare textuur heeft lichtreflecterende pigmenten. Als je hem aanbrengt onder je ogen kunnen je een wakkere look creëren. Ook bevat het vitamine E en provitamine B5. De concealer is waterproof en blijft de hele dag zitten.

Essence I Need A Miracle Mascara €3,59
Essence Prime+Studio+Mattifying + Pore Minimizing Primer €3,59
Essence #Insta Perfect Liquid Makeup €4,59
Essence Camouflage + Healthy Glow Concealer €2,89
Essence Velvet Matte Lipstick €2,39

De producten zijn vanaf nu te koop bij o.a. Kruidvat en Etos.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig