HET KASTJE VAN JOLIE CATE

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kledingkastjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom kom ik met een nieuwe rubriek het kledingkastje van...
Kijken jullie gezellig mee?
Voorstellen
Hi, Ik ben meidenmama! 
Annebet van 29 jaar. Mama van twee lieve stoere en eigenwijze meiden, Maudy (bijna 5 jaar) en Jolie (bijna 1 jaar). Ik ben dol op zwart/wit en roze. Liefst met stipjes, lief en stoer. In mijn zwangerschap, ruim een jaar geleden alweer (wat gaat het snel...) ben ik begonnen met posten van foto`s op Instagram onder de naam meidenmama.
Ik heb al het kamertje van Jolie laten zien hier op de blog. Klik voor het kamertje hier
Onze kledingkast is van IKEA. Wij hebben een PAX kast met Komplement kastinrichting. Je kan alles zelf naar wens samenstellen. Wij hebben gekozen voor meerdere lades en draagmanden voor in de kast. Echt ideaal! In een lade heb ik een ladeverdeler, allemaal kleine vakjes en dus ideaal voor sokjes, haarbandjes, mutsjes. Lekker overzichtelijk en geen rondslingerende spulletjes in de kast. In haar kast bewaar ik ook de voorraad luiers, luierdoekjes en Zwitsal. 
Onze favorieke merkjes zijn Tumble n dry, Little indians, Mingo, Z8, House of Jamie, Noeser, Noppies, Hema, Zara, H&M, Zeeman en Wibra. Ik val voor de kleertjes en niet voor het merk. We mixen het ook allemaal door elkaar, ik hou ervan om merk met non-merk te combineren. Ik kan onwijs blij worden als ik voor weinig een leuke combi kan maken. Meestal koop ik dingen die ik echt leuk vind bij het uitkomen van de collectie. 
Ik koop kleding graag vooruit, ben bijvoorbeeld nu al bezig met de herfst/winter, zo heb ik al een winterjas en een muts gekocht. Maar ik koop het liefste in de sale! Dan koop ik kleren die ze het volgende seizoen door kan dragen. Zo heb ik van Noeser en Mingo in de uitverkoop nu wat dingetjes gekocht die we makkelijk aan kunnen in de herfst. 
En als ik iets echt leuk vind, dan koop ik het alvast in een maatje groter voor als ze er uitgroeid.(ben ik hier de enige in?? Hihi) 
 Nu jolie loopt hebben we ook meerdere schoentjes in de kast. Onze favoriet is van Donsje Amsterdam! Ze zijn van leer en dus heel soepel met een dunne rubbere zool waardoor Jolie met haar donsjes aan net zo makkelijk loopt als op haar blote voeten. 
Maar we hebben ook Shoesme schoentjes en Mockies. 
Ik shop zowel online als in stenen winkels. Het liefste koop ik kleertjes in een "echte" winkel, omdat vind het heerlijk om te shoppen! Lekker door de rekken zoeken. Het is ook veel makkelijker om de juiste maat te kiezen. Groots&Kleintje is een winkel hier in de buurt die veel van onze lievelingsmerkjes verkoopt. Ik ga ook graag naar Roosendaal naar de tumble n dry outlet, ook leuk shoppen daar! Of naar de Zara in Rotterdam. 
Helaas heb ik hier met 2 kids eigelijk te weinig tijd om echt te gaan shoppen waardoor ik het meeste online koop. Online shop ik graag bij bijenkorf, zalando, zara en boozt.com. 
Accessoires zoals zonnehoedjes en mutsjes koop ik graag bij www.welovedeco.nl ze hebben allemaal leuke merkjes zoals Elodie details en Liewood. 
Onze style kan ik denk ik het beste omschrijven als lieflijk stoer. Ik hou heel erg van printjes zoals stipjes, streepjes en spetters. Jolie kan best veel kleurtjes hebben maar het liefste koop ik neutraal met een beetje kleur. Dit combineert heel erg makkelijk. Want ik heb nooit echt setjes in de kast, ik hou er juist van om te mixen. 

Wil je nu zelf ook het kastje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kastje hier binnenkort ook op de site.

2 opmerkingen

  1. Ik vind dit echt zo'n leuke rubriek. Deze kamer en kleertjes en merkjes specifiek spreken mij aan. Ik zou bijna alles ook voor onze kleine kopen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig