ORIGINS CLEANSING MAKEUP REMOVING JELLY

Een merk waar ik al jaren fan van ben is Origins. Ze hebben heerlijke huid en lichaamsverzorging producten. Vooral van de gezicht producten heb ik een aantal favorieten. Een tijdje terug moest ik een nieuwe face wash hebben en ik besloot voor deze te gaan. Meteen na de eerste keer gebruiken was ik al verkocht. Tijd voor een review.

Original Skin Cleansing Makeup Removing Jelly met Willowherb is een fijne Cleansing Jelly die de huid verzacht. Het verwijdert makeup en reinigt vuil direct van het gezicht. Willowherb heeft een herstellend effect. Het is de eerste plant die na een bosbrand opnieuw bloeit. Wanneer Willowherb bloeit, helpt dit het helen van de bodem. Willowherb helpt de huid te herstellen na stress en laat de huid oogverblindend stralen.

Pluspunten:
 - Vermindert poriën zichtbaar met zonnebloemolie en Canadese Willowherb.
- Egaliseert, verzacht en laat de huid stralen.
- Is geurvrij voor een zachte reiniging voor de ogen.
- Het verwijdert ook al mijn waterproof make-up. 

100 ML:  €19,38
Te koop bij Douglas.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig