FAVORIETEN ZOMER BEAUTY PRODUCTEN 2018

De zomer is in volle gang en dus leek het me leuk om mijn favoriete zomer producten aan jullie te laten zien. Van crème tot douchegel en van parfum tot haarolie. Ik gebruik ze allemaal dagelijks met veel plezier! Kijken jullie mee?

Pink Chill Out Calming Clay Face & Body Mask
Een paar maanden terug plaatste ik een bestelling bij Victoria Secret. Met daarin o.a. twee maskers, bruisballen, bodylotion en kleding. Mijn favoriet is dit masker wat ik voor mijn gezicht gebruik. Het is heerlijk kalmerend en ruikt lekker fris naar komkommer. Door de grote verpakking gaat hij ook nog eens lekker lang mee.
Kiehl's Ultra Facial Cream
Dit is een dagcrème die iedereen eigenlijk eens moet proberen. Hij is heel basic en doet precies wat hij moet doen. Het is een vochtinbrengende crème met een luchtige textuur die het vochtverlies van de huid vermindert door het vocht uit de omgevingslucht te halen. Het geeft de huid een comfortabel en evenwichtig gevoel. 
Jo Malone Basil & Neroli
Ik schreef er al eens een review over. Het is één van mijn favoriete geuren aller tijden. 
Mac Prep+Prime Fix+
Deze make-up setting spray zorgt ervoor dat mijn make-up de hele dag blijft zitten met deze hitte.
Moroccanoil Treatment
Een hele bekende haarolie die ook door mij zeer geliefd is. Hij zorgt ervoor dat ik geen droge puntjes meer heb. En mijn haar glanst als nooit tevoren. Ik blijf hem steeds opnieuw kopen.
Yves Rocher Monoi de Tahiti Hair & Body Wash
Deze mega lekkere douchegel geeft je meteen en heerlijk zomers gevoel. Dit is echt de ultieme zomer geur. Ook de verpakking vind ik erg vrolijk staan in de douche.
Caudalie Beauty Elixer
Deze nevel is het geheim van veel sterren en visagisten. Je kunt hem op veel verschillende manieren gebruiken. Het verkleint de poriën, fixeert make-up en verfrist de huid.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig