OOTD: FLOWER DRESSVandaag heb ik voor jullie weer eens een outfitpost. Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn goede vriendin Ilse een dagje naar Utrecht geweest. Ik droeg mijn nieuwe jurk met bloemen van MyJewellery 
Deze mooie bloemen maxi-jurk is ideaal voor de warme zomerdagen en is heerlijk luchtig. Ook heeft mijn babybuikje nog voldoende ruimte om te kunnen groeien. En hoe fijn want na de zwangerschap kan ik hem gewoon weer aan omdat het geen speciale zwangerschaps jurk is. Hij is achter wat langer dan aan de voorkant wat een speels effect geeft.
Kennen jullie MyJewellery al? Misschien heb je het al eens voorbij zien komen op mijn Instagram want ik ben helemaal fan! Het is een super leuk merk wat zowel een webshop heeft als verschillende winkels. Op dit moment hebben ze zes winkels in Nederland maar er komen er binnenkort nog twee bij. Ze verkopen prachtige sieraden, trendy kleding en mooi accessoires zoals tassen, telefoonhoesjes en schoenen. Ik kom heel graag in de winkel in Den-Bosch en ga dan ook nooit met lege handen naar huis oepsie! 
Jurk: MyJewellery | Oorbellen: Ti Sento | Tas: Chloe Faye | Sandalen: Primark | Zonnebril: Ray-Ban | Armband: Cadeau 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig