L.O.V. NAJAAR 2018 COLLECTIE

Een tijdje terug heb ik al kennis gemaakt met het merk L.O.V. Ik heb toen al een mega review gedaan op de blog. Ik was toen blij verrast met de leuke producten die ze in de collectie hebben. Tijdens het event van Catrice, Essence en L.O.V. een aantal weken geleden. Mocht ik kennis maken met de nieuwe producten voor het aankomende najaar. Vandaag laat ik een aantal producten aan jullie zien.

Treat Color & Care Nagellak kleur: 620 Instant Radiance 
Is een mooie nude roze nagellak met een rosé goud kleurige verpakking. Deze speciale formule met onder andere amandel olie zorgt ervoor dat je nagels mooi verzorgd blijven. 
Caring Volume Gloss kleur: 120 Charming Rose
Deze 100% vegan roze lipgloss met lichte shimmer is perfect als je van een naturelle look houdt. Het bevat Tsubaki olie en Vitamine E. Ik vind de kleur erg mooi alleen de gloss zelf wel een beetje plakkerig. Ik ga daarom vaak voor een lipstick in plaats van een lipgloss.
Color & Care Lipstick kleur: 551 Christina's Red
Deze klassiek rode kleur is perfect voor de zomer en de feestdagen. Het is een kleur die iedereen eigenlijk zou moeten hebben. 
Dual Cover Concealer & Retoucher kleur: 025 Sand
Deze dubbelzijdige concealer is mijn favoriet van al deze producten. Aan de ene kant kun je concealer aanbrengen met een applicator wat ik zelf altijd erg prettig en hygiënisch vind. En aan de andere kant heb je een concealer in een stick vorm. Ideaal om onzuiverheden te bedekken. 
The Glorious Highlighting & Bronzing Palette kleur: 010 Rose Addiction
Dit prachtige palette bevat een highlighter, een bronzer en een illuminator. Het perfecte palette voor mee op reis. Het bevat één matte kleur en één shimmer kleur, die je huid een mooie glans geven. Met de bronzer maak je de sunkissed look helemaal af.

Caring Volume Gloss 5,99
Color & Care Lipstick 9,99
Treat Color & Care Nagellak 6,49
Dual Cover Concealer & Retoucher 12,99
The Glorious Highlighting & Bronzing Palette 14,99

L.O.V. make-up is te koop bij Etos.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig