L.O.V. MAKE-UP MEGA REVIEW

Vandaag laat ik jullie een nog relatief nieuw merk in Nederland zien. Wat exclusief verkrijgbaar is bij Etos. L.O.V. is speciaal ontwikkeld voor jongen vrouwen. Een beetje het grote zusje van Catrice en Essence. Het maakt gebruik van exclusieve en voedende ingrediënten, bevat een SPF en beschikt over goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het merk is ook vegan!
 Aura Glow Primer
Laat ik maar meteen met mijn favoriet beginnen. Dit is de Aura glow primer. Het is een primer met anti-rimpel effect en geeft mijn huid een natuurlijke glow. Bij dagelijks gebruik voelt de huid steviger aan en is zichtbaar glanzender. 
De ultralichte formule met UVA en UVB filters corrigeert fijne lijntjes en biedt bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren. Je bent verzekerd van een egale en een schitterende teint, dankzij de licht reflecterende abrikozentextuur. Ook blijft mijn make-up extra goed zitten. 
Professional Eyebrow Palette 
Dit innovatieve professionele palet biedt alles wat nodig is voor wow-wenkbrauwen. Twee wenkbrauw poeders met een creme kleurige textuur om de ideale kleur te mengen, een transparante wax om de kleur en de haartjes te fixen, een highlighting poeder om accenten aan te brengen, een mini pincet, een applicator, vier sjablonen en stapsgewijze instructie kaartjes. 
Verkrijgbaar in de kleur Blonde Perfection en Brunette Perfection. 
Hierboven zie je de kleur blonde perfection. 
Holographic Highlighter Palette
Het multifunctionele palet met groen, abrikoos, en een paars-roze highlighter. Geeft een prachtige glans op de ogen, gezicht en het lichaam. Holografische parels met een delicate textuur, die het licht reflecteren en stralende effecten geven. Ik vind de pigmentatie van de Peach kleur een beetje tegenvallen, dit kun je ook wel zien bij de swatches. Voor de rest zijn ze erg mooi.
Dewy Gel Blush Stick
Dit 2 in 1 product, bestaat uit een creamy blust en aan de andere kant een een kabuki kwast. Super praktisch voor onderweg. De teltextuur geeft de wangen een frisse touch up en creëert een stralende gloed. De blush verspreidt zich erg mooi voor een perfecte dekking. 
Verkrijgbaar in de kleur 010 Daring Pink en 020 Alluring Peach. 
Hierboven zie je de kleur daring pink.
Color & Care Lipstick Brave Nudes
Vier nude tinten met een verzorgende formule. Voor een langdurige kleur en een aangenaam gevoel op de lippen. Het voelt zijde zacht aan op de lippen en hebben een intense kleur en glans finish. Na de maaltijd moet de kleur wel even extra bijgewerkt worden. 
LOVinity Long Lasting Nail Lacquer
Met deze nagellak blijft de kleur tot 7 dagen goed zitten na 2 laagjes. Het bevat een chipbestendige innovatieve polymeerformule. De hoogglans lakjes hebben een grote vlakke borstel om de nagellak gemakkelijk aan te brengen. 
Blauwe kleur: 264 Devoted Denim
Roze kleur: 301 Bridal Bloom

Aura Glow Primer: 14,99
Professional Eyebrow Palette: 14,99
Holographic Highlighter Palette: 14,99
Dewy Gel Blush Stick€10,99
Color & Care lipsticks: €9,99
Long Lasting Nail Lacquer: €6,49

L.O.V. is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde Etos winkels.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig