HET KAMERTJE VAN NAUD

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Voorstellen
Hoi, ik ben Estella, 30 jaar en mama van Naud (2 jaar). Ik ben al zo’n tien jaar samen met Joost en zijn nu 3 jaar getrouwd. We wonen met z’n drietjes in een dorp vlakbij Rotterdam en zijn op dit moment bezig om ons huis wat verder op te knappen, want in februari verwachten wij ons tweede kindje.
Onlangs ben ik weer begonnen om mijn Instagram wat nieuw leven in te blazen en vind je bij mijn andere account een hoop leuke tips en informatie over voorlezen en de taalontwikkeling bij jonge kinderen. 
Toen we in verwachting waren van Naud, ben ik heel internet gaan afstruinen voor leuke kinderkamers. Je ziet de laatste tijd een hoop zwart wit kamertjes, maar dit wilde ik niet. Het staat misschien heel hip en strak, maar ik wilde een kamer die jonge kinderen aanspreekt en waar toch een soort rust hangt. Bij het bezoeken van enkele babywinkels kwam ik het behang van Bibelotte tegen! Wat een gaaf behang en echt iets wat we zochten. Het is tijdloos. Een echte babykamer wilden we ook niet, want dan kan je na 4 jaar alles weer opnieuw doen. Dit behang is ook nog leuk als hij een jaar of 6 is en je kan er alle kanten mee op.  Door het behang maar tot halverwege de muur te plakken, zorgden we ervoor dat het kamertje niet nog kleiner werd dan het al was. 
De meubels zijn van het merk Kidsmill. Eigenlijk wilde ik de sixties variant van Kidsmill, maar daar was de commode te groot van. Dit kamertje lijkt er erg veel op, dus zijn we hier voor gegaan. Qua aankleding hebben we wat verschillende spulletjes neergezet. Zo staan er wat accessoires van Done by Deer, maar ook van A Little Lovely Company en Anamalz. 
Naud heeft op dit moment het kleinste kamertje in ons huis. Jonge kinderen spelen toch nog weinig op hun kamer, dus dit leek ons geen bezwaar. Nu er nog een kleintje onderweg is, twijfelen we of we Naud moeten doorschuiven naar een grotere kamer of dat hij dit kamertje houdt. Het kamertje wat hij nu heeft is meer voor jongens dan voor meisjes. We wachten dus even af wat het gaat worden. Als ons tweede kindje ook een jongen wordt, schuift Naud door naar een grotere kamer. Als het een meisje wordt blijft hij in zijn eigen kamer, zodat we maar 1 kamer hoeven in te richten. Waarschijnlijk krijgt hij sowieso een peuterbed, want in februari is hij alweer 2,5 jaar. 
Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig