UPDATE: 28-30 WEKEN ZWANGER

Daar ben ik weer met een nieuwe zwangerschapsupdate. Inmiddels alweer bijna 31 weken zwanger. En de laatste lootjes beginnen nu echt! Ik praat je graag eventjes bij.

Sinds een week of 2-3 krijg ik steeds vaker last van harde buiken het zijn nog niet echt voor weeën maar wel heel erg vervelend. Mijn buik is dan mega hard en opgezet. Hierdoor merk ik dat ik echt een stapje terug moet doen. Dit hebben jullie wellicht al gemerkt aan het aantal artikelen op de blog. Ik kwam er helaas echt niet aan toe.

Indalen
Ook merk ik sinds een week dat de baby aan het indalen is. Hierdoor krijg ik wat krampen en steken in mijn liezen, onderrug en onderbuik. Op zich niet heel vreemd want Maeve was ook al met 30 weken ingedaald.
De Naam
Nu iets positiefs we hebben eindelijk de knoop doorgehakt we hebben zijn naam! En wat lucht dat op scheelt toch weer wat stress. Ook noemen we hem nu al bij zijn naam hierdoor voelt het allemaal nog echter. 
Het geboortekaartje ontwerpen
Ook hebben we proef afdrukken van onze geboorte kaartjes af. We hebben ze gemaakt via de site van 4Cards. Dit ging heel erg makkelijk! Je kan kiezen uit heel veel verschillende soorten kaartjes. Voor elke stijl en smaak hebben ze wel iets. Wat nog leuker is dat je zelf de kaartjes kunt aanpassen of ontwerpen. Via Instagram konden jullie meestemmen over welke van de vijf kaartjes jouw favoriet was. Dit zijn onze twee favorieten kaartjes. Welke het uiteindelijk is geworden zien jullie als hij geboren is.

Ook kun je via mijn Instagram kans maken op €40 shoptegoed bij 4Cards. Dit kun je gebruiken voor een geboorte kaartje of trouw kaart. Dus neem even snel een kijkje wat je moet doen om kans te maken!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig