HET KAMERTJE VAN YUA

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Voorstellen
Hi! Ik ben Alicia en 31 jaar en mama van Yua (1,5). Samen met mijn vriend Tristan wonen wij in Utrecht. Voor mijn werk als stewardess vlieg ik de hele wereld over. Hier scoor ik dan ook af en toe wat leuke items voor ons appartement. Ook heb ik een instagram account je kunt me hier vinden.
Het kamertje van Yua heeft niet echt één bepaalde stijl. Het is Scandinavisch met een retro twist. Met hier en daar een kleur accentje. Toen ik de kamer ging inrichten wist ik één ding zeker; ik wilde geen matchende commode, bedje en kledingkastje kinderkamer. Ik heb dus alles apart gekocht. Persoonlijk vind ik dit veel leuker en scheelt het ook aardig in de kosten. Haar bedje is van Flexa via Marktplaats en de commode en kledingkast van de Ikea. Op het kledingkastje heb ik zelf andere deurknoppen gezet.
Het kleedje voor haar bedje heb ik onlangs op Zanzibar gekocht. 
De kamer van Yua is al een paar keer veranderd. Na een jaar was ik haar behang zat en heb ik er een kwak blauw/groene verf overheen gegooid. Dit vind ik zelf erg leuk in combinatie met de Afrikaanse mand waar haar speelgoed in zit en het zebra kleedje van Doing Goods. Ze speelt hier regelmatig op. 
Het stoeltje en de kussens waar wij haar op voorlezen voor het slapen gaan komen van Loods 5. Het mandje met franjes waar haar verzorgingsspullen (en de afleiding barbie  voor tijdens het verschonen) in zitten kocht ik bij Sissy Boy. 
De geboorteposter is van MrStarsky Amsterdam. 
Momenteel slaapt Yua alleen in dit kamertje. Mochten we in de toekomst nog een tweede kindje mogen verwelkomen dan moet de kamer gedeeld worden. Weer een leuke uitdaging voor dan! 

Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig