LANCÔME LA VIE EST BELLE

Afgelopen vrijdag was ik bij het Coucou event van Lancôme aanwezig. In de prachtige Hallen Studio's in Amsterdam werden we mega verwend. Je hebt misschien op mijn instastories al van alles voorbij zien komen. Het was echt een prachtig verzorgde avond met heel veel leuke extra's. Zo hadden ze verschillende kermis spelletjes waarbij je producten van Lancome kon winnen. Ook kregen we de nieuwe commercial van de geur te zien. En konden we ons op laten maken door de visagisten. En na afloop gingen we naar huis met een MEGA goodiebag! Ik voelde me echt ontzettend verwend. 
Misschien wel de bekendste geur van Lancôme is La Vie Est Belle. Ik had hem zelf nog nooit geroken. Maar na het ruiken van dit parfum was ik aangenaam verrast. 

La Vie Est Belle van Lancôme, een moderne interpretatie van een oriëntaalse geur met een vleugje gourmand. Heerste in de jaren negentig het minimalisme en in het eerste decenium van deze eeuw het materialisme, de jaren tien staan voor de kracht van eenvoud. Vrouwen volgen hun eigen weg naar geluk door minder te bezitten en te kiezen voor de essentie. La Vie Est Belle is een elegante combinatie van de kostbare iris, gourmand en de krachtige patchouli. Een onweerstaanbare uitdrukking van een nieuw tijdperk.
La Vie Est Belle is een geur met de meest zeldzame, zuivere en natuurlijke ingrediënten. De pure extracten van iris, arabische jasmijn, oranjebloesem vormen de hartnoten, peer en zwarte bes als topnoot geven La Vie Est Belle haar zoete geur terwijl patchouli, praline en vanille zorgen voor de diepere basisnoot. Deze geur wordt omschreven als oriëntaals.
Lancôme La Vie Est Belle Eau De Parfum:
30 ML 70
50 ML  99
75 ML  125

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig