YVES ROCHER MULTIMASKING

Yves rocher komt met nieuwe gezichtmaskers genaamd de Multimasking. Deze 4 verschillende maskers verfrissen, exfolieren, zuiveren en laten de huid stralen. Ze zijn zonder kleurstoffen, zonder minerale olien, 100% vegan en dermatologisch getest.  
Gezichtspeeling (oranje):
Verfijnt je huidstructuur! Met 98% natuurlijke ingrediënten. Exfolieert de huid op milde wijze dankzij de toevoeging van gemalen Abrikozenpitten. De huidstructuur wordt verfijnd, zodat de huid weer glad, gelijkmatig en heerlijk zacht wordt.
Gebruiksadvies: tweemaal per week aanbrengen op het gezicht. Licht in de huid masseren en vervolgens afspoelen met water.

Zuiverend masker (groen):
Matteert glimmende zones! Met 92% natuurlijke ingrediënten. Matteert en zuivert de huid intensief dankzij Kaolien. De overtollige talg vermindert, de poriën verfijnen en de huid wordt gematteerd. 
Gebruiksadvies: 5 minuten laten intrekken en daarna afspoelen met water. Tweemaal per week aanbrengen.

Verfrissend masker (blauw): 
Zorgt voor een minder vermoeide huid. Met 90% natuurlijke ingrediënten. Hydrateert en voedt de huid intensief dankzij Agavesap. De huid oogt duidelijk minder vermoeid en ziet er tegelijkertijd heerlijk fris uit. 
Gebruiksadvies: 5 minuten laten inwerken en daarna overtollig product verwijderen met een watje. Tweemaal per week aanbrengen.

Masker voor een stralende teint (roze):
Verfrist je teint! Met 95% natuurlijke ingrediënten en zonder siliconen. Geeft de huid een boost en zorgt voor een frisse, stralende teint. Dit masker met Duindoorn geeft de doffe huid een verkwikkende boost.
Gebruiksadvies: 5 minuten laten intrekken, eventuele restjes daarna met een watje verwijderen. Tweemaal per week aanbrengen.

Zelf gebruik ik 2x in de week een masker. Dit is voor mij het perfecte me-time momentje. Ik kom dan ook echt helemaal tot rust als ik wat uitgebreider de tijd heb voor mijn gezichtsroutine. Mijn favoriet van deze vier is het zuiverend masker in de groene verpakking. Hij hoeft maar kort in te werken ideaal als moeder! Hij ruikt super lekker en maakt mijn huid zijde zacht.

30 ML  €3,95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig