LANCÔME HYDRA ZEN JELLY MASKER

Tijdens het Lancôme event zijn we onwijs verwend! Zo ook dit masker en ik kon niet wachten om hem te proberen. Ik ben de laatste tijd helemaal in to de overnight maskers. Ik was voorheen altijd bang dat dan heel mijn kussen vies zou worden maar dat is helemaal niet het geval. Het is meer als een dikke nachtcrème die je op smeert.  Maar dit masker is net een tikkeltje anders, ben je benieuwd lees dan snel verder.
Lancôme Masque Gelée Hydra Zen is een hydraterend overnight masker op basis van rozenwater en honing. Dit masker geeft de huid een natuurlijke rosy glow en extra vitaliteit. Dankzij de honing, voedt Masque Gelée Hydra Zen de huid intens. Het resultaat is een stralende en goed gehydrateerde huid.
Alle overnight maskers die ik heb geprobeerd zagen eruit als een crème. Maar dit masker is anders het is namelijk transparant. Het prikte een beetje toen ik het aanbracht maar dat verdween al snel. Het voelt heerlijk fris aan op de huid en ruikt lichtjes naar rozen. Gelukkig trekt het super snel in de huid en hoefde ik niet bang te zijn voor vlekken op mijn kussensloop en lakens. Het geeft mijn huid een boost zonder al teveel gedoe. Mijn huid voelt de ochtend erna gevoed, fris en zacht aan. Je kunt dit masker 2 tot 3 keer per week gebruiken en het zit in een tube wat erg hygiënisch werkt. 

100 ML €33
Te koop bij de parfumerie en warenhuizen.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Dit klintk als een fijn overnight masker.. Normaal ben ik niet zo'n dol op maskers die ik 's nachts moet laten zitten, maar als hij zo snel intrekt zal dit een stuk fijner zijn :-)/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik was er ook bang voor door de structuur. Maar hij is echt heel fijn. Origins overnight masker is trouwens ook erg fijn als je van een meer crème textuur houdt. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig