YVES ROCHER MON EVIDENCE EAU DE PARFUM

Vandaag alweer een nieuw product van Yves Rocher. Zoals jullie inmiddels wel weten is dit één van mijn favoriete merken! Dit keer komen ze met een nieuw parfum en ik ben verliefd! 
In 2018 hebben de parfumeurs van Yves Rocher besloten om een nieuw geur verhaal te ontwikkelen. Dit keer met een fruitig chypre-akkoord, om je balans weer terug te vinden. Zo ontstond het nieuwe parfum Mon Evidence. Ik vind het doosje alleen al prachtig helemaal mijn smaak wit met roze en sierlijke letters. 

De natuur geeft ons een gevoel van volmaaktheid, ze geeft ons nieuwe energie. Mon Evidence is een parfum geïnspireerd op deze natuur, een parfum met sprankelende en verzachtende geurnoten. Het is als een diepe ademhaling, een gevoel van vreugde en volmaaktheid. Het parfum is voorzien van een dop van essenhout om weer in contact te komen met de natuur (PEFC gecertificeerd).
Het parfum bestaat uit vier heerlijke hoofd ingrediënten:
Damascus roos 
Komt van origine uit Turkije regio Isparta.
 Een rijke bloemige, kruidige en dierlijke geur. Die zorgt voor stralende vrouwelijkheid. 
Patchouli
 Komt van origine uit Indonesië. 
Een krachtige en diepe geur, met houtachtige tonen. Die het midden houdt tussen stralend en mysterieus, verslavend en bitter.
Vanille
Komt van origine uit Madagascar en is een amberkleurige noot. 
Wat op sensuele wijze zorgt voor harmonie tussen de facetten: zacht, warm en gebrand.
Mandarijn
Komt van origine uit Brazilië en Italië. 
Dit is een zachte, fruitige noot. Zijn sprankelende frisheid geeft kleur aan deze geur.
Mon Evidence eau de parfum 50 ml €31,90. 
Yves Rocher heeft regelmatig speciale acties en aanbiedingen. Zo krijg je nu een gratis hand crème in dezelfde geur cadeau. En betaal je maar €24,90 in plaats van €31,90.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig