OOTD: TAKE ME TO CHURCH

Vandaag heb ik voor jullie weer een outfitpost. Vorig weekend had ik een girls weekend met vriendin Ilse. We zijn lekker een nachtje weg geweest in Utrecht. We verbleven in een prachtig hotel, hier later meer over. Want het is echt een aanrader! 
 Nu ik 34 weken zwanger ben vind ik het steeds lastiger om mezelf leuk te kleden. Heel veel dingen passen niet meer. Van al mijn zwangerschaps broeken pas ik er nog maar eentje. En die zat natuurlijk net in de was toen wij het weekend weg gingen. Gelukkig vond ik in mijn kast deze flared broek met elastieken band. Ideaal voor tijdens de zwangerschap! Dit combineer ik met een oversized trui die ik al had, oké inmiddels iets minder oversized. 
Hoe vinden jullie trouwens mijn nieuwe kapsel? Ik vroeg jullie op instastories of ik mijn haren weer wat korter zou laten knippen en bijna iedereen zei ja! Dus ik dacht fuck it ik doe het gewoon. Na overleg met mijn kapster vonden we dit de mooiste lengte voor bij mijn gezicht. 

Als laatste heb ik deze kettinkjes ontvangen zijn ze niet super leuk?! Hij is van My Unique Style. Ik ben dol op minimalistische en initialen sieraden. Het is meteen een sneakpeek van de naam van de baby. Ik heb er namelijk twee initialen aan laten maken. De M van Maeve en de B van ....(de naam van de baby). De naam zelf verklap ik nog niet, die bewaar ik tot de geboorte. Je krijt nu trouwens 15% korting op je bestelling met de code ''robin15'' bij My Unique.
Trui: Zara | Broek: My Jewellery | Ketting: My Unique Style | Tas: Louis Vuitton | Laarzen: Sacha Shoes 

Dit artikel bevat een samenwerking.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig