YVES ROCHER SUPER MAT FOUNDATION & COLOR CORRECTORS

Vandaag nog meer nieuwe lanceringen van Yves Rocher. Ik laat jullie de Super Mat Foundation en de nieuwe Zero Default Color Correctors zien. 
Zeg maar vaarwel tegen die glimmende huid, want nu is er de zero defaut super mat foundation. Eindelijk heeft Yves Rocher een foundation voor de gemengde tot vette huid. Deze vloeibare formule geeft de teint een poederachtige, matte-finish. Deze langhoudende (12 uur) foundation voorkomt dat de huid gaat glimmen. Oververhitting en andere stressfactoren zijn vanaf nu niet meer te zien! De foundation is verrijkt met Baikaxpoeder dat verkregen wordt uit de wortels van de glidkruidplant. Dit poeder helpt de hele dag door de talgproductie te reguleren. 
De foundation bevat bovendien een plantaardige, hydraterende werkstof die voorkomt dat de huid uitdroogt en die zorgt voor een mooi en comfortabel aanvoelend resultaat zonder een masker effect. Breng kleine stipjes foundation aan op het voorhoofd, de wangen, de neus en de kin. Strijk de stipjes uit naar de buitenzijde van het gezicht tot in de hals, zodat de formule prachtig samenvloeit met de teint en voor een perfecte finish zorgt. 

De foundation blijft bij mij de hele dag goed zitten en is inderdaad lekker mat. Wel moet ik oppassen bij mijn neus want daar is mijn huid wat droger. En door dan een matte foundation te gebruiken worden de velletjes wat meer zichtbaar. 
De nieuwe Zero Defaut Color Correctors corrigeren opvallende, gekleurde onzuiverheden met complementaire kleuren. Ze zijn verrijkt met verzachtende katoenolie en bestaan uit een creme formule. Ze geven een medium dekking en zijn geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren. 

Groen:
Neutraliseert rood: rode vlekjes, worden geneutraliseerd (puistjes, rode wangen, bloedvaatjes etc.)
Geel: 
Neutraliseert blauw: bij een lichte huid worden blauwachtige wallen en adertjes gecamoufleerd. 
Oranje: 
Neutraliseert bruin: bij de medium tot donkere huid worden donkere kringen en bruine vlekjes van hyperpigmentatie gecamoufleerd. 
Paars:
Neutraliseert geel: de doffe zones van de huid die naar het geel neigen, worden opgelicht.

Omdat deze producten nieuw gelanceerd zijn hebben ze nu een mooie introductieprijs. 
Super Mat Foundation: €9,95
Color Correctors: €8,95 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig