SMASHBOX COVER SHOT PETAL METAL OOGSCHADUW PALETTE

Ik zag dit palette voorbij komen op Instagram en ik wist deze moet ik hebben! De kleuren zijn zo mooi en helemaal mijn ding. De verpakking is praktisch en super handig zeker voor mee op vakantie. 
Over het merk
Na een succesvolle introductie in de legendarische Smashbox studios in LA, werd de cosmeticalijn officieel gelanceerd in 1996. Doordat haar producten zijn ontworpen voor in de studio's, hebben ze een behoorlijk indrukwekkend uithoudingsvermogen. Ze staan vooral bekend vanwege de goede foundations, gezichtpoeders en primers. Het merk is sinds een tijdje ook te koop in Nederland o.a. bij de Douglas. 
Smashbox lanceert de nieuwe cover shot palettes. Het Smashbox Cover Shot Eye Palette in de kleur Petal Metal is een verbluffend oogschaduwpalet geïnspireerd op de trends in fotostudio's. Het palet heeft een zorgvuldig geselecteerde mix van 6 oogschaduws en 2 dubbele basiskleuren met een prachtig glanseffect. De kleuren kunnen afzonderlijk of samen worden gebruikt. De zijde zachte formule geeft een intense pigmentatie en zijn makkelijk blendbaar. Door het handzame formaat is hij ideaal voor mee op reis of voor in je handtas zodat je op elk gewenst moment je make-up kunt bijwerken. Je kunt er alle kanten mee op en ze eindeloos combineren! 
Dit palette bevat prachtige rosé gouden en roze tinten. 
De bovenste kleur links heet Fresh Stem, daarlangs zit Opal Rose. En op de onderste rij van links naar rechts hebben we Nude Rose, Rose Quartz, Floral Support, Rose Rocked, XO, Vlada en als laatste Coffee Blossom. Het palette bevat geen parabenen, phathalaten en olie.

Het Smashbox Cover Shot Eye Palette in de kleur Petal Metal is te koop bij Douglas.
€31,10

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig